Βέροια: Δυνατό... come back για μαθητές Γυμνασίου λόγω... καραντίνας και νέου προγράμματος σπουδών από το φροντιστήριο "ΕΝΑ"


ΔΤ: Ο Σεπτέμβρης φτάνει… αλλά εσύ έχεις να ανοίξεις βιβλίο από το Μάρτιο;;;; Πρόβλημα κανένα... γιατί θα ‘ρθεις στο ένα!!!

Με παράδοση 26 χρόνων, μόνο εμείς προετοιμάζουμε τους μαθητές του Γυμνασίου, οργανώνοντας εξειδικευμένο θερινό πρόγραμμα που τους βοηθά να εισαχθούν στην ύλη της νέας χρονιάς και να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες.

Η σχολική χρονιά 2020-21 έρχεται με περισσότερες απαιτήσεις καθώς αφενός οι μαθητές «κουβαλούν» το βάρος των χαμένων μηνών της καραντίνας και αφετέρου θα πρέπει να προσαρμοστούν στις αλλαγές του προγράμματος του Γυμνασίου αφού τα εξεταζόμενα μαθήματα αυξάνονται από τέσσερα σε επτά.

Το πρόγραμμα θερινής προετοιμασίας του ένα ξεκινάει στις 20 Αυγούστου, διαρκεί 5 εβδομάδες, αφορά και στις τρεις τάξεις του Γυμνασίου και εστιάζει στα βασικά μαθήματα: ΑΡΧΑΙΑ – ΕΚΘΕΣΗ – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΦΥΣΙΚΗ – ΧΗΜΕΙΑ. Δίνεται έτσι στους μαθητές προβάδισμα δύο ολόκληρων μηνών στη διδακτέα ύλη.

Επειδή θέλουμε όσο γίνεται περισσότεροι μαθητές να κερδίσουν τα οφέλη της θερινής προετοιμασίας, το παρέχουμε σε τιμή μοναδικής προσφοράς.

«Έλα στο ένα και γίνε ό,τι ονειρεύεσαι»!!!

Τηλέφωνο: 2331021022

e-mailinfo@enaveria.gr 


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο