ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ: Φιλική νίκη επί της Κουλούρας



Φιλική νίκη επί του ΠΑΟ Κουλούρας με σκορ 5-0 σημείωσε η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019. 

Ήταν η πρώτη αναμέτρηση προετοιμασίας και σε αυτήν ο τεχνικός της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής σε όλους του τους ποδοσφαιριστές.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν δυο 40λεπτα. Στο πρώτο μέρος, η Βέροια άνοιξε το σκορ στο 7’ με σουτ του Λουκίνα, μετά από σέντρα του Μουχάλη.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια σημείωσε άλλα τέσσερα τέρματα. Στο 15’ του β΄μέρους, ο υπό δοκιμή Σενεγαλέζος με Ιταλικό διαβατήριο εξτρέμ Μπάρικ Φλο με ψηλοκρεμαστό σουτ σημείωσε το 2-0. Τα υπόλοιπα τρία τέρματα τα πέτυχε ο Πόζογλου, στο 33’, στο 39’ και στο 40’ του β’ μέρους με σουτ μέσα από την περιοχή.

Σε δήλωσή του μετά το ματς, ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης δήλωσε: «Ήταν το πρώτο φιλικό και σκόπιμα επιλέξαμε μια ομάδα που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της ΠΑΕ με ταλαντούχους παίκτες. Στόχος μου ήταν η ισομερής συμμετοχή των παικτών μου. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τον ρυθμό. Όσο περνάει ο καιρός θα ανεβάζουμε στροφές και με τους παίκτες που θα έρθουν θα δημιουργήσουμε ένα ικανό ρόστερ».

Το επόμενο φιλικό της Βέροιας είναι την ερχόμενη Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στην Κοζάνη, με την τοπική ομάδα.

Διαιτησία: Παπαργυρίου, Παπαδάκης, Γκόγκος.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (20' Τσιμόπουλος / 46' Βοσνιάδης / 65' Βάντσης), Μουχάλης (46' Μπουκουβάλας), Πεταυράκης (46' Παπαχρήστος), Μαραγκός (46' Στάμου), Σκόνδρας, Βεργώνης (46' Καραγιάννης), Μπλέτσας (46' Περτσιούνης), Πασάς, Ποζογλου (46' Μπάρικ Φαλ), Ιωάννου, Λουκίνας (46' Βασίλτσης).

* Στο τελευταίο 20λεπτο της επανάληψης έπαιξαν ξανά οι Μαραγκος, Μπλετσας και Πόζογλου

ΚΟΥΛΟΥΡΑ (Α' ημίχρονο): Τσιμόπουλος (20' Βελλίδης), Σερεμέτας, Σακάκος, Τασιόπουλος, Μπιτόπουλος, Μαργαρίτης, Μιχαηλίδης, Μανωλόπουλος, Μουγτουσίδης, Κουκουσίτσας, Λαζεκίδης.

ΚΟΥΛΟΥΡΑ (Β' ημίχρονο): Βάντσης (65' Βοσνιάδης), Παπαδημητρίου, Χαβιαρόπουλος, Παπαθεοδωρου, Βράνας, Παπαϊωάννου, Γιαγτζίδης, Φωτόπουλος, Χατζηβασιλειάδης, Τσεας, Τεμιρτζόγλου, Βασιλειάδης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο