Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας: Αύριο... "μαθαίνουμε να επιλέγουμε Η/Υ"Στο πλαίσιο της εκστρατείας #μένουμε ασφαλείς ώστε να βοηθήσουμε όλοι στη μη περαιτέρω εξάπλωση του Coronavirus (COVID-19), η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας και το VeriaTechLab παρουσιάζουν αύριο Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 (13.00-14.30) μία ιδιαίτερα χρήσιμη διαδικτυακή συνάντηση για όλους, με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Θα χρησιμοποιηθεί η πλατφόρμα του Office365 και συγκεκριμένα η Εφαρμογή Microsoft Teams. 

Ο Ηλεκτρονικός Υπολογιστής βρίσκεται σε κάθε σπίτι. Ειδικά μέσα στην περίοδο του COVID-19!, που πολλές από τις δραστηριότητες μας τις κάνουμε εξ αποστάσεως, η ανάγκη για αγορά νέου υπολογιστή είναι ακόμη πιο μεγάλη. Έχουμε όλοι όμως τις ίδιες ανάγκες; Εάν δεν έχετε την γνώση να μπορείτε να επιλέξετε, ποιος υπολογιστής καλύπτει τις ανάγκες σας, τότε αυτή η συνάντηση είναι για εσάς.   

Ελάτε να μάθετε τι είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά των υπολογιστών, που ακούτε και βλέπετε καθημερινά και μάθετε ποια από αυτά να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : https://forms.office.com

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!