Τι λέει η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας για την εκκίνηση της πρώτης φάσης ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου


Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, με αφορμή την οριοθέτηση του χώρου για την ανασκαφή στο σημείο που πρόκειται να κατασκευαστεί το νέο Αστυνομικό Μέγαρο της Ημαθίας (δείτε την σχετική ανάρτηση του InVeria.gr), απέστειλε τα παρακάτω δελτίο Τύπου:

Κατόπιν του από 19-08-2020 Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, ξεκίνησε, παρουσία εκπροσώπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας και της Ε.Α.Υ.Ν. Ημαθίας, αυτοψία και οριοθέτηση του χώρου της σκαπτικής ανασκαφής, στο πλαίσιο του έργου ανέγερσης του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ημαθίας. 

Γίνεται μνεία ότι το εν λόγω έργο θα υλοποιηθεί σε παραχωρηθέν τμήμα του Δημοσίου ακινήτου με Β.Κ. 342 και κατόπιν προγενέστερων ενεργειών που αφορούν τη σύνταξη ανάλογων μελετών και οικονομικών εγκρίσεων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Πρόκειται για ένα έργο άκρως σημαντικό για την Ελληνική Αστυνομία καθ’ όσον με την υλοποίησή του διασφαλίζονται όχι μόνο προς το Αστυνομικό Προσωπικό αλλά και προς του πολίτες αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!