Αλεξάνδρεια: Κατάληψη σε ΕΠΑΛ και 1ο Γυμνάσιο της πόλης λόγω... covid-19


Δύο καταλήψεις σε σχολικές μονάδες της Αλεξάνδρειας σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης (17/9/2020), με τα αιτήματα να αφορούν κυρίως τα υγειονομικά μέτρα ενάντιο στον κορωνοϊό. 

Όπως αναφέρει το e-periskopisi.gr για την κατάληψη στο ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας οι μαθητές διαμαρτύρονται για τη χρήση μάσκας στο χώρο του σχολείου, για τον μεγάλο αριθμό των μαθητών στις αίθουσες διδασκαλίας, ζητούν συνεχείς απολυμάνσεις ενώ κάνουν λόγο και για ύπαρξη μικρού αριθμού τουαλετών σε σχέση με τον αριθμό των μαθητών του σχολείου τους.  άλλοι (επίσης μεγάλος αριθμός) που ήταν έξω από την αυλή γύρω στις 9 το πρωί αποχώρησαν.


Για την κατάληψη του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας το alexandreia-gidas.gr αναφέρει ότι: Από νωρίς το πρωί (περίπου στις 5) το σχολείο έκλεισε με πληροφορίες να αναφέρουν πως έκλεισε και από εξωσχολικούς μαθητές οι οποίοι βρίσκονται εντός του σχολείου. Διευθύντρια και οι καθηγητές προσπάθησαν να βάλουν μέσα τους μαθητές για να γίνει ψηφοφορία για το θέμα της κατάληψης, κάτι που δεν κατέστη δυνατό.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο