Δικαστική "αντεπίθεση" του Π. Παυλίδη στον Στ. Διαμάντη - Για συκοφαντική δυσφήμιση κατηγορεί ο επικεφαλής των "Συνδημοτών" τον πρόεδρο της ΔΕΑΥΒ


Στα δικαστήρια θα μεταφερθεί (και πάλι) το επόμενο διάστημα η πολιτική ζωή του Δήμου Βέροιας, όπως προέκυψε στη συνεδρίαση - μέσω τηλεδιάσκεψης - του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας της Δευτέρας. 

Αρχικά, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης δήλωσε την στήριξή του στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Στέργιο Διαμάντη, καθώς - όπως προέκυψε από τα λεγόμενά του - ο κ. Διαμάντης πρόκειται να δεχθεί αγωγή από τον Παύλο Παυλίδη, επικεφαλής της παράταξης "Συνδημότες", για συκοφαντική δυσφήμιση. Η μήνυση αφορά φράση που είπε ο Στέργιος Διαμάντης όταν κατέθετε στη δίκη που είχε κινήσει ο ίδιος κατά του Παύλου Παυλίδη (για κακοδιαχείριση στο νομικό πρόσωπο ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας), υπόθεση για την οποία τελικά αθωώθηκε ο κ. Παυλίδης. 

Επιπλέον, μάθαμε από την τοποθέτηση του Στέργιου Διαμάντη ότι θα δεχθεί και αγωγή από δημοσιογράφο - πολίτη, που έχει δικηγόρο τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνη Μαρκούλη, για αναφορά του σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Πάντως, ο Στέργιος Διαμάντης δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για ό,τι έχει πει και προκάλεσε παράλληλα σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο τον κ. Παυλίδη για το έργο που έκανε ο καθένας στο νομικό πρόσωπο του ΚΑΠΑ, στο οποίο διετέλεσαν και οι δύο πρόεδροι και έγινε η αφορμή για τις δικαστικές τους περιπέτειες. 

Και από ότι φαίνεται θα έχουμε συνέχεια... 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο