Δύο σεισμικές δονήσεις "ταρακούνησαν" την Χαλκιδική - Βίντεο από τη στιγμή του σεισμού κατά τη διάρκεια Αγρυπνίας στο Αγ. Όρος


Δύο ιδιαίτερα αισθητές σεισμικές δονήσεις ταρακούνησαν το βράδυ του Σαββάτου (26/9/2020) την Χαλκιδική, οι οποίες έγιναν αντιληπτές και στους γύρω νομούς. 

Η πρώτη δόνηση, μεγέθους 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 21.39 του Σαββάτου, με επίκεντρο 22χλμ νότια νοτιοδυτικά της χερσονήσου του Άθω, ανοιχτά της Χαλκιδικής. 

Λίγες ώρες μετά, συγκεκριμένα στις 01.50 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή (27/9), σημειώθηκε νέος σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με το επίκεντρό του να εντοπίζεται 33χλμ νότια νοτιοδυτικά της χερσονήσου του Άθω, σχετικά κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε ο προηγούμενος σεισμός.

Από τις δύο σεισμικές δονήσεις δεν αναφέρθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο κάνει τον γύρο του διαδικτύου βίντεο από τη στιγμή του σεισμού κατά τη διάρκεια Αγρυπνίας στο Πρωτάτο του Αγίου Όρους, στις Καρυές, για την γιορτή της Παγκόσμιας Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού (με το παλαιό ημερολόγιο). 

Δείτε τα βίντεο από το Άγιο Όρος:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο