Δ.Σ. Βέροιας: Ανεξαρτητοποιήθηκε και επίσημα ο Χρήστος Τσιούντας από την παράταξη Μπατσαρά


Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη "Βέροια, Πρωτεύουσα Πόλη" ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (28/9) ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Χρήστος Τσιούντας, εξαπολύοντας ευθείες κατηγορίες προς την επικεφαλής της παράταξής Γεωργία Μπατσαρά σχετικά με τις ενέργειες της στην επιλογή των αντιδημάρχων από την παράταξή της, αλλά και τις δηλώσεις της περί "διάθεσης ορισμένων περί πλουτισμού μέσω των κοινών". 

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης μέσω τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβούλου Βέροιας. Στην αρχή, ο κ. Τσιούντας διάβασε την επιστολή της ανεξαρτητοποίησής του και στη συνέχεια έλαβε τον λόγο, ζητώντας, μεταξύ άλλων, από την κ. Μπατσαρά να δηλώσει ξεκάθαρα αν εννοούσε αυτόν ότι έλεγε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη ότι "κάποιοι επιχειρούν να πλουτίσουν μέσα από τα κοινά". 

Στην ουσία ο κ. Τσιούντας είπε συνοπτικά όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 4 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ σημείωσε ότι προβαίνει στην ανεξαρτητοποίηση επειδή η επικεφαλής της παράταξης δεν προχώρησε στην διαγραφή του, όπως είχε πει ότι θα κάνει για όσους δεν ψήφιζαν την πρότασή της. 

Από την πλευρά της η Γεωργία Μπατσαρά δεν "σήκωσε το γάντι" στους υψηλούς τόνους, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η αναφορά της περί πλουτισμού αιρετών είναι μια γενική τοποθέτηση και δεν αφορούσε κανέναν προσωπικά. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο