Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας - Έως 14/9 οι υποψηφιότητες


ΔΤ από Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας προκηρύσσει τις εκλογές του Συλλόγου που θα γίνουν την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020, από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:30 το απόγευμα.

Παρακαλούνται όσα από τα μέλη επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα, μπορούν να καταθέσουν αίτηση στο γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου στην Οδό Παπάγου 43, από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:30.

Για περισσότερες πληροφορίες-διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Συλλόγου.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα μέτρα προστασίας που ανακοίνωσε η πολιτεία για τον κορονοϊο.

Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιείται πριν από τις εκλογές δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω των έκτακτακτων περιοριστικών μέτρων που ανακοινώθηκαν για την Ημαθία , όπου δεν επιτρέπονται οι συναθροίσεις άνω των 50 ατόμων.

Σ’ αυτήν την περίπτωση τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου μπορούν να στείλουν email στο emsveria@gmail.com, με τις προτάσεις τους, παρατηρήσεις, ερωτήσεις και διευκρινήσεις.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ιερόθεος Ιωαννίδης

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο