Η κίνηση του Μητροπολίτη Βεροίας (5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020)


Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 έχει ως εξής: 

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει  στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπου θα τελεστεί το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο της κατά σάρκα αδελφής του, μακαριστής Δέσποινας Δερμεντζόγλου.

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Νεομαρτύρων Χαλάστρας.

Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου στη Βέροια θα τελέσει Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως. 
Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γεννεσίου της Θεοτόκου Μαλγάρων. 

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Γεννεσίου της Θεοτόκου στο Πλατύ 

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Οσίου Δαβίδ και Αγίας Άννης στα Ριζώματα, όπου και θα υποδεχθεί την τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ από την Εύβοια.

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, όπου στο τέλος θα τελέσει Μνημόσυνο για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια