Κινητοποίηση για στήριξη στην πυρόπληκτη οικογένεια της Βέροιας - "Κανείς δεν είναι μόνος του! Η αλληλεγγύη μας είναι αυτονόητη"


Το InVeria.gr από την πρώτη στιγμή της καταστροφικής πυρκαγιάς στον διαμέρισμα της οδού Εδέσσης 11 στη Βέροια ήταν εκεί, πριν καν προλάβουν οι πυροσβέστες να "στήσουν" και να προχωρήσουν στην κατάσβεση. 

Από την πρώτη στιγμή, πέρα από την δημοσιογραφική κάλυψη, βιώσαμε και την απόγνωση των ανθρώπων που είδαν από τη μία στιγμή στην άλλη να καταστρέφεται η περιουσία τους. 

Για αυτό το λόγο, καλούμε όλους τους αναγνώστες μας να μην μείνουν μόνο στα "views" του θέματος και στα "λυπάμαι" στις αναρτήσεις μας στα social media. Καλούμε τους αναγνώστες μας να δείξουν την αλληλεγγύη τους στην οικογένεια που έμεινε στον δρόμο και να συμμετάσχουν στον αγώνα ανθρωπιάς που ξεκίνησε από συμπολίτες μας από την ίδια μέρα του συμβάντος. 

Όσοι θέλουν και μπορούν, λοιπόν, καλούνται να καταθέσουν την δική τους συνεισφορά στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό και να συμβάλλουν στην επούλωση των πληγών της πυρόπληκτης οικογένειας. 

Όπως λέει και στο μήνυμα η ομάδα "Άχθος Αρούρης" που ξεκίνησε την καμπάνια: "Κανείς δεν είναι μόνος του! Η αλληλεγγύη μας είναι αυτονόητη".

Στοιχεία για την συνεισφορά:

Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR0701722430005243055527448
 Δικαιούχος: Μάλλιαρης Παναγιώτης.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο