«Λαϊκά και Αιρετικά» (3/9): Ο αντιδήμαρχος Καλ. Γρηγοριάδης μιλά για τα νέα του καθήκοντα, παρέμβαση πρώην αντιδημάρχου Στ. Κελεσίδη, συναυλία «Εύηχης Πόλης»


Ακούστε στην εκπομπή του  ΑΚΟΥ 99,6 «Λαϊκά και Αιρετικά» της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου 2020 με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

- Ο νέος αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης μιλά για τα νέα του καθήκοντα, τους άμεσους στόχους, τον προγραμματισμό και τα σχέδια του. 

- Ο πρώην αντιδήμαρχος Στάθης Κελεσίδης παρεμβαίνει για να καταθέσει την δική του άποψη σχετικά με την μη ανανέωση της θητείας του ως αντιδήμαρχος, επικρίνει την επιλογή της Γεωργίας Μπατσαρά να αναλάβει αντιδημαρχία και μιλά για τις σχέσεις του με την δημοτική ομάδα, την πρόταση του Δημάρχου να αναλάβει την Δημοτική Αστυνομία κ.α.

- Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της «Εύηχης Πόλης» στο θέατρο Άλσους, με αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Μίλτο Πασχαλίδη. Τα μέτρα που λήφθηκαν και τα σχόλια που ακούγονται. 

- Σε καραντίνα υπουργοί της Κυβέρνησης μετά από συνάντηση με υποψήφιο επενδυτή που διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής:




Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο