Με υψηλούς στόχους η έναρξη της νέας χρονιάς στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Βέροιας "Θεανώ Ζωγιπούλου"


ΔΤ: Η νέα σχολική χρονιά έχει ήδη αρχίσει και όλοι εμείς ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και το προσωπικό του βρεφικού σταθμού Θεανώ Ζωγιοπούλου καλωσορίζουμε τους μικρούς μαθητές και τους ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά. 

Ενημερώνουμε τους γονείς ότι έχουν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα διαφύλαξης της δημόσιος υγείας. Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς την τοπική κοινωνία τοποθετήσαμε ψηλά τον πήχη των παρεχόμενων υπηρεσιών και ασφάλειας των μαθητών και των εργαζομένων. 

Τους τελευταίους 11 μήνες έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις σε όλο το φάσμα της λειτουργίας του βρεφικού σταθμού αναφέροντας ενδεικτικά: αναθεωρήθηκε η άδεια λειτουργίας εναρμονισμένη πλήρως στην νέα νομοθεσία, εκσυγχρονίστηκε το σύστημα πυρασφάλειας, τοποθετήθηκαν μεμβράνες ασφαλείας στα τζάμια για την προστασία των παιδιών και του προσωπικού, ανανεώθηκε εγκαίρως η σύμβαση της παιδιάτρου για εβδομαδιαίο έλεγχο της υγείας των μαθητών ιδιαίτερα τώρα στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης, έγιναν απολυμάνσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ανανεώθηκε ο εξοπλισμός ξεκούρασης των παιδιών (relax) ενώ τέλος ενεργοποιήσαμε και τον σύμβουλο διαχείρισης προσωπικών δεδομένων GDPR.

Με τη βοήθεια όλων θέτουμε νέους, υψηλούς στόχους για να ανταποκριθούμε στο όραμα της δωρήτριας κα Ζωγιοπούλου για ένα ασφαλή, σύγχρονο, φιλικό  παιδικό σταθμού για τους δημότες της Βέροιας. στοχεύοντας σε πρώτη φάση στην προμήθεια ενός σύγχρονου οχήματος για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών ενώ μελλοντικά στην δημιουργία ενός συγχρόνου κτηρίου που θα καλύψει τις ανάγκες λειτουργίας του βρεφικού σταθμού.

Με εκτίμηση 

Βασιλειάδης Κων/νος
Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΗ.ΒΡΕ.ΣΤΑ Θ. Ζωγιοπούλου

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια