Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιου Παπαδόπουλου


Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιου Παπαδόπουλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς:

Αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, αγαπητοί γονείς,

Η έναρξη της φετινής χρονιάς συμπίπτει με την μεγάλη δεσποτική εορτή, της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, συμβόλου πνευματικού αγώνα αλλά και δύναμης και νίκης. Αυτό τον πνευματικό αγώνα καλούμαστε να δώσουμε όλοι μαζί από σήμερα και ελπίζουμε ότι με τη δύναμή του θα καταφέρουμε να υπερνικήσουμε τα όποια προβλήματα εμφανιστούν.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης Ημαθίας, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολικών μονάδων, τις δημοτικές αρχές, τα μέλη των σχολικών επιτροπών καθώς και με την αρωγή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, οι οποίες διασφαλίζουν εν πολλοίς την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων και την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.  Η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων μέσων, η σωστή εκτίμηση και η ορθή διαχείριση του υπάρχοντος διδακτικού και ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού αποτελεί μόνιμη και διαρκή προτεραιότητά μας. 

Κατανοώντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των γονέων, των εκπαιδευτικών και των μαθητών, οι οποίες εντάθηκαν φέτος λόγω της πανδημίας, διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταπεξέλθουμε στις ιδιαίτερες και πιο απαιτητικές συνθήκες που καλούμαστε να διαχειριστούμε. Θα εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη διευθέτηση των ζητημάτων που τυχόν προκύψουν, με γνώμονα πάντα το καλό των μαθητών και των μαθητριών μας και με δεδομένη την διάθεση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και  πνεύματος ομαδικότητας.

Πανέτοιμοι στην γραμμή της αφετηρίας, ξεκινάμε όλοι μαζί έναν μαραθώνιο αγώνα αντοχής, στο τέλος του οποίου θα κόψουμε το νήμα νικητές, εμπειρότεροι και σοφότεροι. 

Με ειλικρινή αίσθηση ευγνωμοσύνης σε όσους συνέβαλαν στην προετοιμασία του νέου σχολικού έτους, ευχόμαστε σε όλους, συναδέλφους, γονείς και κυρίως στους μαθητές και στις μαθήτριές μας, μια όμορφη, γόνιμη και χαρούμενη σχολική χρονιά. 

Με εκτίμηση

Παπαδόπουλος Γ. Αθανάσιος
Διευθυντής Δ.Δ.Ε. Ημαθίας

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο