Οι "αμφιβολίες" του Α. Λαζαρίδη, ο δημοτικός υπάλληλος που δεν κόλλησε τους άλλους και η συναυλία στο Άλσος


Με κριτική διάθεση στεκόταν απέναντι στο ζήτημα του κορωνοϊού ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Άρης Λαζαρίδης, ώσπου ένας στενός του φίλος γύρω στα 50 νόσησε πολύ βαριά και χρειάστηκε μεγάλος αγώνας για να συνέλθει... 

Αυτό εξομολογήθηκε στην αρχή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο κ. Λαζαρίδης, θέλοντας να καταθέσει την δική του εμπειρία στο θέμα.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης αναφέρθηκε στο κρούσμα κορωνοϊού στην Τεχνική Υπηρεσία του Δ. Βέροιας. Όπως είπε ο κ. Βοργιαζίδης, ο υπάλληλος πριν διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό δούλευε κανονικά και μάλιστα μπήκε σε μικρό αυτοκίνητο με άλλα 3 άτομα. Ωστόσο, κανείς δεν νόσησε από τους υπολοίπους, επειδή όλοι τους μέσα στο όχημα φορούσαν μάσκα, όπως τόνισε ο Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας την σημασία της χρήσης μάσκας.

Από την άλλη, ο Παύλος Παυλίδης επέκρινε την επιλογή για την διοργάνωση της συναυλίας - αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο, ενώ ακόμα και ιδιωτικές επιχειρήσεις ανέστειλαν εκδηλώσεις. Όπως είπε, αν έγινε καλώς η πρώτη συναυλία, γιατί ακυρώθηκαν οι υπόλοιπες;

Πάνω σε αυτά τα σχόλια απάντησε ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς, υποστηρίζοντας την επιλογή για την διοργάνωση της πρώτης συναυλίας, στην οποία τηρήθηκαν αυστηρά μέτρα, αλλά παράλληλα χαρακτηρίζοντας "σοφή" την απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής (Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι) για την αναβολή των επόμενων εκδηλώσεων της "Εύηχης Πόλης", λόγω του μεγάλου αριθμού των κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν την ημέρα της πρώτης συναυλίας. 

Επί του θέματος των εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ αναφέρθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" Δημήτρης Τσανακτσίδης, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στην ΚΕΠΑ για την τήρηση των μέτρων. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο