Π. Παυλίδης προς Δήμαρχο Βέροιας: Αν θέλετε να δείτε πραγματική πολιτική αθλιότητα, κοιταχτείτε στον καθρέφτη!


Νέα απάντηση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Βέροιας "Συνδημότες" Παύλου Παυλίδη σε σχετικό δελτίο Τύπου - απάντηση του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη:

κ. Δήμαρχε

Μας κουράσατε με το να μην μπορείτε να κατανοήσετε το πρόβλημα των Ριζωμάτων και να επανέρχεστε με άσχετες αναφορές. Και πρέπει να ασχοληθείτε και με τον υπόλοιπο Δήμο! Άλλωστε εκτός από την θέση της δημοσιογράφου ως Ειδικού Συνεργάτη  σας, θέλετε να μοιράσετε κι άλλες θέσεις. Των Αντιδημαρχιών. Έτσι κι αλλιώς την εποχή που οι "μάσκες" γίνονται υποχρεωτικές, οι δικές σας και των "συνεταίρων" σας έπεσαν και μας δικαιώσατε.

Δεν είναι όμως σοβαρό κι υπεύθυνο να έχετε άγνοια των θεμάτων που ταλαιπωρούν τους πολίτες. Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο. Τι είναι αυτά που λέτε; Σε επιστολή σας και σε απάντηση για τα θέματα που έθιξα και που αφορούν το γνωστό ιδιοκτησιακό πρόβλημα των Ριζωμάτων, γράφετε: "Από την πρώτη στιγμή ανάδειξης του ζητήματος του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της δασικής έκτασης Ριζωμάτων, πράξαμε....."!!!

Με συγχωρείτε αλλά έχετε χάσει εντελώς τον έλεγχο! Είστε εκτός θέματος! Οι κάτοικοι των Ριζωμάτων δεν αγωνίζονται για τις δασικές εκτάσεις, αλλά για τα αγροκτήματα!!!

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν καταλαβαίνετε τι σας λέμε.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή τα ουσιαστικά θέματα δεν "περνούν" από τις αποστεωμένες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, εκτιμώ ότι καλύτερο θα είναι να ενημερώσω μέσω των μέσων ενημέρωσης και σε συνέντευξη τύπου, τους πολίτες για τα πολλά θέματα που χρήζουν σοβαρής και υπεύθυνης αντιμετώπισης και με την ευκαιρία να ενημερωθείτε και εσείς και οι συνεργάτες σας. Άλλωστε πέρασε ένας χρόνος θητείας σας και θα εντυπωσιαστείτε με τα έργα σας! Υπομονή  λίγες μέρες...

Υ.Γ. Τα περί πολιτικής αθλιότητας σας χαρακτηρίζουν. Εγώ δεν ενέταξα στο ψηφοδέλτιο "υποψήφιους" οι οποίοι  διέσυραν τον πολιτικό  αντίπαλο προεκλογικά με την δική σας ανοχή αν όχι προτροπή, για προφανείς πολιτικούς σκοπούς και που βέβαια θα απολογηθούν οσονούπω για την απρέπεια αυτή. Δεν προχώρησα και δεν θα προχωρήσω σε συνεργασίες "εμπορικού τύπου",  με την υποτιθέμενη "αξιωματική" αντιπολίτευση, για τις οποίες γελά η κοινωνία. Αν θέλετε να δείτε πραγματική πολιτική αθλιότητα, κοιταχτείτε στον καθρέφτη!

Για τους "ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ"
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο