Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2020 - Με 4 αθλητές το "Εν Σώματι Υγιεί"


ΔΤ από "Εν Σώματι Υγιεί" ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας: Τηρώντας αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ατόμων με Αναπηρίες, το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου 2020, στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο. 

Θα συμμετέχουν συνολικά 50 αθλητές και 11 αθλήτριες από 10 Αθλητικά Σωματεία από όλη την Ελλάδα, ενώ ενδεικτικό της ανάπτυξης του αθλήματος είναι η συμμετοχή 10 νέων αθλητών. 
Με 4 Αθλητές και 2 Συνοδούς η Αποστολή του "Εν Σώματι Υγιεί"

Με σημαντικές απουσίες αλλά με υψηλή αγωνιστική ετοιμότητα θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα οι αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας, τόσο στο ατομικό των κατηγοριών τους, όσο και στα ομαδικά αγωνίσματα.

Αναλυτικά η αποστολή του σωματείου μας:

1. Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης (TT6)
2. Κάπας Κωνσταντίνος (ΤΤ8)
3. Τσιάμης Θεολόγος (ΤΤ8)
4. Πετρόπουλος Στράτος (ΤΤ10)

1. Μπαμπίνα Ελένη, Συνοδός
2. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, Προπονητής - Αρχηγός Αποστολής.

Η αποστολή θα αναχωρήσει από τη Βέροια την Παρασκευή 11/09 το πρωί και θα επιστρέψει από την Αθήνα την Κυριακή 13/09 το βράδυ.

Όλοι οι παραπάνω αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" έχουν πετύχει πανελλήνιες νίκες στο παρελθόν και καλούνται να αγωνιστούν με γνώμονα πάντα ότι σημασία έχει η συμμετοχή και οι επιτυχίες, εφόσον έρθουν, είναι καλοδεχούμενες.

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι από το 2016 που συμμετέχει το "Εν Σώματι Υγιεί" στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της ΕΑΟμ-ΑμεΑ, έχει κατακτήσει συνολικά 20 μετάλλια (10 Ασημένια - 10 Χάλκινα).

Ευχόμαστε ολόψυχα στους αθλητές μας και τους συνοδούς τους, καλο ταξίδι και καλή επιτυχία!!

Δείτε την ανάρτηση (μαζί με φωτογραφίες) από την ιστοσελίδα μας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια