Εν Σώματι Υγιεί Para Table Tennis Team 4 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020


ΔΤ από Α.Σ. ΑμΕΑ Βέροιας "Εν Σώματι Υγιεί": Τέσσερις Πανελλήνιες Νίκες ο απολογισμός του "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2020.

Mε ειδικές συνθήκες για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, αλλά με την αγωνιστική διάθεση να περισσεύει και τους διοργανωτές να πετυχαίνουν σε μία ακόμη αποστολή τους, πραγματοποιήθηκε το εξ αναβολής Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ για το 2020. Τόπος διεξαγωγής το Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο και η ευρύχωρη κοινή προπονητική αίθουσα του Α.Ο. Ταταύλα και του Α.Σ. Πέρα Αθηνών. 52 αθλητές από 11 σωματεία έδωσαν για ένα τριήμερο τον καλύτερο εαυτό τους στα αγωνίσματα του απλού και του ομαδικού κι έχει ξεχωριστή σημασία ν’ αναφερθεί ότι οι περισσότεροι από αυτούς πήραν ξανά μέρος σε επίσημη διοργάνωση ύστερα από περίπου 16 μήνες.

Όπως είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι μέσα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση από την υγειονομική κρίση μετακινήθηκαν στην Αθήνα αθλητές από σωματεία της Θεσσαλονίκης, της Χίου και της Βέροιας. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα οργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ.-Α.με.Α.) με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.) να αναλαμβάνει και φέτος την τεχνική και γραμματειακή υποστήριξη και βέβαια να εξασφαλίζει τη διαιτησία. 

Το ετήσιο event αποτέλεσε την πρώτη διοργάνωση της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ σε κλειστή εγκατάσταση μετά την καραντίνα και τηρήθηκε ευλαβικά το υγειονομικό πρωτόκολλο με θερμομέτρηση, μάσκες, αντισηπτικά και απολυμαντικά, απαγορεύτηκε η παρουσία θεατών και δεν έγιναν απονομές.

Το πρόγραμμα άρχισε το απόγευμα της Παρασκευής με το ομαδικό (έγιναν 4 κατηγορίες, όλες ανδρών) και ολοκληρώθηκε χτες το μεσημέρι με όλους τους πανελληνιονίκες στα ατομικά (11 κατηγορίες).

Πηγή: httf.gr   


Τα αποτελέσματα των αθλητών μας: 

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών μας ξεκίνησαν την Παρασκευή 11/09 με τα Ομαδικά των κατηγοριών ΤΤ6-8 και ΤΤ10. Οι τέσσερις αθλητές του "Εν Σώματι Υγιεί" σχημάτισαν δύο ομάδες (ανάλογα με την κατηγορία που ανήκαν) ως εξής:

Ομαδικό ΤΤ6-8 --> Κάπας Κωνσταντίνος / Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης

3η θέση και Χάλκινο Μετάλλιο

Εν Σώματι Υγιεί - ΠΑΣΚΑ = 1-2 Η

Εν Σώματι Υγιεί - Τριπτόλεμος= 0-2 Η


Ομαδικό ΤΤ10 --> Πετρόπουλος Στράτος / Τσιάμης Θεολόγος

2η θέση και Ασημένιο Μετάλλιο

Εν Σώματι Υγιεί - Αετοί Θεσ/νικης = 2-1 Ν

Εν Σώματι Υγιεί - ΠΑΣΚΑ = 0-2 Η

Εν Σώματι Υγιεί - Παναθηναϊκός ΑμεΑ = 2-1 Ν
Στα Ατομικά πρωταθλήματα των κατηγοριών τους οι αθλητές μας Κάπας Κων/νος και Πετρόπουλος Στράτος, κατάφεραν και κατεταγησαν δεύτερος στην κατηγορία ΤΤ8 και τρίτος στην κατηγορία ΤΤ10 αντίστοιχα.

Ο Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης με μία νίκη και δύο ήττες στον όμιλο αποκλείστηκε από τα ημιτελικά, ενώ ο Τσιάμης Θεολόγος με 5 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια κατετάγη 5ος στον όμιλο της κατηγορίας ΤΤ8.

Πετρόπουλος Στράτος (ΤΤ10) - 3η θέση / Χάλκινο Μετάλλιο

Vs Διακουμάκος (ΠΑΣΚΑ) = 0-3 Η

Vs Σίμης (Αετοί Θεσ/νικης) = 3-0 Ν

Ημιτελικός

Vs Τέλογλου (ΠΑΣΚΑ) = 0-3 Η

Κάπας Κωνσταντίνος (ΤΤ8) - 2η θέση / Ασημένιο Μετάλλιο

Vs Tσανάβα (Τριπτόλεμος) = 1-3 Η

Vs Κοκκινομάτης (Αετοί Θεσ/νικης) = 3-1 Ν

Vs Γιαννακάρας (Παναθηναϊκός Αμεα) = 3-0 Ν

Vs Tσιάμης (Εν Σώματι Υγιεί) - 3-0 Ν

Καραγιάννης Θωμάς-Αριστοτέλης (ΤΤ6)

Vs Μαύρης (Τριπτόλεμος) = 2-3 Η

Vs Mεγακλής (ΠΑΣΚΑ) = 3-1 Ν

Vs Χατζηκυριάκος (ΠΑΣΚΑ) = 0-3 Η

Για την ιστορία και τους λάτρεις των αριθμών, να αναφέρουμε ότι τα μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2020, ήταν τα υπ΄αριθμόν 21-24 για το συγκεκριμένο άθλημα (12 ασημένια - 12 χάλκινα) και συνολικά τα υπ' αριθμόν 49-52 (14-23-15) σε όλα τα αθλήματα για το "Εν Σώματι Υγιεί" από το 2016 που συμμετέχει σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ

Η Διοίκηση του "Εν Σώματι Υγιεί" ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας, συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητής τους κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται αντίστοιχες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον !

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ στην ιστοσελίδα μας --> https://r4rehab.blogspot.com/2020/09/para-table-tennis-team-4-2020.html

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο