Τι είπε ο Δήμαρχος Βέροιας για αποχέτευση Τριλόφου, χρηματοδότηση ασφαλτοστρώσεων και δηλώσεις Παυλίδη για Διαμάντη και ειδικό συνεργάτη


Το έργο της αποχέτευσης στον Τρίλοφο μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα "Α. Τρίτσης", όπως προέκυψε από τις επαφές του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη στο Υπ. Εσωτερικών. Στο θέμα αναφέρθηκε ο Δήμαρχος κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας (28/9) και σημείωσε ότι στην πρόταση του Δήμου που θα κατατεθεί θα συμπεριληφθεί και αυτό το έργο. 

Παράλληλα, ο κ. Βοργιαζίδης αναφέρθηκε στην εξασφάλιση περίπου 800.000 έως 1.000.000 ευρώ για ασφαλτοστρώσεις, από το Υπ. Υποδομών και Μεταφορών, έπειτα από επίσκεψη που πραγματοποίησε μαζί με τον βουλευτή Λάζαρο Τσαβδαρίδη, τον οποίο και ευχαρίστησε για την συνδρομή του στην εξασφάλιση του ποσού. 

Νωρίτερα  ο Δήμαρχος σχολιάζοντας δηλώσεις του Παύλου Παυλίδη περί ένταξης στο ψηφοδέλτιό του ατόμων που διέσυραν πολιτικό αντίπαλο, εννοώντας τον Στέργιο Διαμάντη και την μήνυση που υπέβαλε λίγο καιρό πριν τις εκλογές του 2019, ο κ. Βοργιαζίδης παρείχε απλόχερα στήριξη στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ, τονίζοντας ότι τα πήγε καλά στο ΚΑΠΑ, τα πάει ακόμα καλύτερα στην ΔΕΥΑΒ και θα τα πάει και ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Σχετικά δε με τις αναφορές του κ. Παυλίδη ότι "θα απολογηθεί οσονούπω για την απρέπεια αυτή", ο Δήμαρχος σχολίασε ότι "ο κ. Διαμάντης περιμένει χρόνια για αυτό το πράγμα, για το ψευδές ή αληθές των λεγομένων του" και συμπλήρωσε πως όταν φτάσουν τελικά στα δικαστήρια θα αποδειχθεί αν ο ίδιος προέτρεπε τον κ. Διαμάντη και γιατί να προβεί στη μήνυση, προαναγγέλλοντας "εκπλήξεις" στο θέμα. 

Επίσης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα σχόλια για τον ειδικό συνεργάτη - δημοσιογράφο που προτίθεται να προσλάβει ο Δήμος και τα περί προεκλογικών υποσχέσεων. Όπως είπε, "όλοι μπορούν να ανατρέξουν σε όλα τα δημοσιεύματα, σε όλα τα sites και τις εφημερίδες και να διαπιστώσουν ποια Μέσα προμόταραν ποιους, ποια Μέσα έγραφαν μονίμως κατά ποιων και να βγάλουν εύκολα συμπεράσματα". 

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος σχολίασε: "Θα πω για τον κ. Παύλίδη και τον καινούργιο του συνεργάτη στο κομμάτι του Τύπου, ότι καλό είναι ο συνεργάτης του, στο site το οποίο έχει να γράφει από εδώ και πέρα ότι είναι συνεργάτης του κ. Παυλίδη, για να μπορεί να καταλαβαίνει και ο κόσμος κάποια πράγματα παραπάνω".
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο