Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δ. Βέροιας σε συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής


ΔΤ: Σε συνεδρίαση της Ειδικής Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Βουλής συμμετείχε την Τρίτη 15/09/2020 το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας με θέμα: «COVID – 19 και ενδοοικογενειακή βία: «Συμπεράσματα, δράσεις και αποτελέσματα από τα Συμβουλευτικά Κέντρα της Βόρειας Ελλάδας».

Στην συνεδρίαση ήταν προσκεκλημένες και συμμετείχαν για να ενημερώσουν η κ. Μ. Συρεγγέλα, Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (Γ.Γ.Ο.Π.Ι.Φ.) και η κυρία Θ. Ταντάρου – Κρίγγου, Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.), ενώ με τηλεδιάσκεψη έκαναν παρεμβάσεις εκπρόσωποι από τα Συμβουλευτικά Κέντρα της Βόρειας Ελλάδας: Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Σερρών, Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Κομοτηνής, Βέροιας, Κατερίνης, Καστοριάς και Φλώρινας. 

Το επιστημονικό προσωπικό  που στελεχώνει  τα Συμβουλευτικά Κέντρα ανά την Ελλάδα κατά την διάρκεια της πανδημίας έως και σήμερα  δεν σταμάτησε  να καταβάλει καθημερινά προσπάθειες για να υποστηρίξει  τις γυναίκες θύματα βίας αλλά και όλες τις γυναίκες που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (2014 -2020). Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Βέροιας
Ωράριο Λειτουργίας: 08:00 – 16:00
Διεύθυνση: Καπετάν Άγρα 3Α
Τηλ. Επικ.: 2331065304
mail: isotita@veria.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο