Το σχόλιο του Αντώνη Μαρκούλη για τις απουσίες από την εκδήλωση για την Μικρασιατική Γενοκτονία


Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης επικοινώνησε με το InVeria.gr με αφορμή το άρθρο της στήλης "ex-Αιρετικά," σχετικά με τις απουσίες στις εκδηλώσεις της Π.Ε. Ημαθίας για την Μικρασιατική Γενοκτονία. 

Όπως σημείωσε ο κ. Μαρκούλης, και όπως άλλωστε αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ και το σχόλιο, ήταν παρών ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του Κυριάκος Θεοδωρίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον συνδυασμό. Ωστόσο, σημείωσε πως ο κ. Θεοδωρίδης μετέβη στην εκδήλωση έχοντας πληροφορηθεί για αυτήν δια του Τύπου και δεν προηγήθηκε επίσημη πρόσκληση, όπως συνηθίζεται. 

Ο Αντώνης Μαρκούλης σημείωσε ότι σε κάθε εκδήλωση που καλείται η παράταξη και θεωρούν ότι πρέπει να παραστούν προσπαθεί πάντα να είναι παρών ο ίδιος ή μέλος της παράταξής του και όποτε του δίνεται η δυνατότητα σε παρόμοιες εκδηλώσεις καταθέτει στεφάνι, όπως την 16η Οκτωβρίου και την 17η Νοεμβρίου. 

***

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση ήταν οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος και Αλέξης Τσαχαρουρίδης (παράταξη Βοργιαζίδη), ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Βέροιας και Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δημήτρης Πυρινός (παράταξη Μπατσαρά), ο Παύλος Παυλίδης (επικεφαλής παράταξης "Συνδημότες") και ο Κυριάκος Θεοδωρίδης (παράταξη Μαρκούλη). 

Βέβαια, το νόημα του σχολίου δεν ήταν αν εκπροσωπήθηκαν ή όχι οι δημοτικές παρατάξεις γενικά και φυσικά δεν κάνουμε τους... απουσιολόγους. Αναρωτιόμαστε ωστόσο γιατί δεν υπήρχε γενικότερο ενδιαφέρον συμμετοχής, τόσο από τους περιφερειακούς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, από τον Στρατό, αλλά και τα υπόλοιπα Σωματεία του νομού, προσφυγικά και μη... 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο