Βέροια: Κατέθεσαν στεφάνια στη Μνήμη της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (φώτο)


Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της Πλατείας Ωρολογίου στη Βέροια, για τα θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2020. 
Νωρίτερα, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και επίκαιρη ομιλία από τον εκπαιδευτικό Πάρη Παπακανάκη στον Μητροπολιτικό Ναό της Βέροιας. 

Στεφάνια κατέθεσαν ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Βέροιας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας, ο Διοικητής των Π.Υ. Ημαθίας Νικόλαος Παλαμούτης και η πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ημαθίας Αναστασία Παυλίδου - Αλεξοπούλου

Παρόντες ήταν επίσης ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο αντιδήμαρχος Αλέξης Τσαχουρίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας Παύλος Παυλίδης και Κυριάκος Θεοδωρίδης, η αντιδήμαρχος Νάουσας Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Δημήτρης Πυρινός κ.α.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια