10 χρόνια InVeria.gr | Ήταν Οκτώβριος του 2010 όταν ξεκινούσε το ταξίδι της ενημέρωσης...


Ήταν Οκτώβριος του 2010 όταν το InVeria.gr ξεκινούσε την πορεία του στην διαδικτυακή ενημέρωση, ενώ ορίστηκε συμβολικά η 16η Οκτωβρίου ως η... ιδρυτική του ημέρα. 

Στην αρχή πιο σποραδικά, αργότερα πιο δυναμικά, ζήσαμε με τους αναγνώστες μας μία πολύ δύσκολη δεκαετία. Μέσα από τις σελίδες του προβλήθηκαν χιλιάδες ειδήσεις, αναδείχθηκαν προβλήματα, φιλοξενήθηκαν απόψεις... 

Τα 10α "γενέθλια" έμελλε να βρουν το InVeria.gr και στις νέες του εγκαταστάσεις, στην καρδιά της Βέροιας. Τα γραφεία του InVeria.gr βρίσκονται στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Δ. Βικέλα 1, στον όροφο και αποτελούν τη βάση της λειτουργίας του, αλλά και τον χώρο συνάντησης και δια ζώσης επικοινωνίας με τους αναγνώστες, εκπροσώπους φορέων, διαφημιζόμενους. 

Μάλιστα, είχαμε σκοπό να διοργανώσουμε μια ξεχωριστή συνάντηση για τα εγκαίνια των γραφείων, ωστόσο οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές... Το 2010 βιώναμε το Μνημόνιο, 10 χρόνια μετά βιώνουμε μια νέα κρίση βλέπετε...

Δεν θα κρίνουμε και φυσικά δεν θα επαινέσουμε την πορεία μας, αλλά να ξέρετε ότι πάντα  κάνουμε την αυτοκριτική μας, τόσο στις μεγάλες επιτυχίες ή στις σοβαρές αποτυχίες. 

Αυτό που θα πούμε μόνο είναι ότι στόχος είναι να ζήσουμε πολλά ακόμα "10 χρόνια", με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, προσπαθώντας να είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία, ενοχλητικοί στην εξουσία (κάθε μορφής) και ήσυχοι με τη συνείδησή μας (για την οποία παλεύουμε πολύ και δεν διστάζουμε να ζητήσουμε και συγγνώμη αν χρειαστεί ώστε να την διατηρήσουμε "ήσυχη").

Θα μπορούσαν να γραφτούν πολλά, αλλά μένουμε εδώ και εκφράζουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας ένα μεγάλο "ευχαριστώ" προς όλους όσοι μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους, όλους τους κατά καιρούς συνεργάτες μας, τους κατά καιρούς πελάτες, ακόμα και τους κατά καιρούς... διώκτες μας. Όλα αυτά μας έκαναν σοφότερους, καλύτερους ως Μέσο, αλλά και ως ανθρώπους.

Στα... επόμενα 100 λοιπόν! 

Νίκος Βουδούρης 
Δημοσιογράφος - Ιδρυτής InVeria.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο