Αναβολή διαμαρτυρίας κατοίκων των Ριζωμάτων και ενημέρωση για επαφές κοινοποίησης του θέματος σε πολιτικά πρόσωπα και φορείς


ΔΤ από Οργανωτική  επιτροπή των κατοίκων των Ριζωμάτων: Ύστερα από την μεταβολή του επιπέδου υγειονομικής κατηγορίας του νομού Ημαθίας (από επίπεδο 2 σε επίπεδο 3) και κατόπιν επίσκεψης αντιπροσωπείας της οργανωτικής επιτροπής των κατοίκων των Ριζωμάτων, στο Αστυνομικό Τμήμα της Βέροιας, (Δέλλας Θανάσης, Καραβασίλης Θανάσης, Ζησόπουλος Δημήτρης) για την αποσαφήνιση των προβλεπόμενων μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID19 και με δεδομένη την απόφαση της Κυβέρνησης για απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων για την περιοχή μας αλλά και για όλες τις περιοχές ανάλογου υγειονομικού κινδύνου αναστέλλουμε αυτονόητα την προγραμματισμένη για την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 κινητοποίηση – διαμαρτυρία μας που θα πραγματοποιούνταν στον χώρο της Πλατείας Δημαρχείου της Βέροιας.

Η αναστολή της κινητοποίησης μας δεν σημαίνει επ ουδενί τρόπο και υποστολή της σημαίας του αγώνα μας, ο οποίος και συνεχίζεται ποικιλότροπα.

Ήδη την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020, πενταμελής αντιπροσωπεία της οργανωτικής επιτροπής, αποτελούμενη από τον δημοτικό σύμβουλο Βέροιας Θανάση Δέλλα,  τον πρόεδρο του Αναγκαστικού Δασικού Συν/σμου Ριζωμάτων Θεοφάνη Βαϊνά, τον πρών πρόεδρο του χωριού Γιώργο Οικονόμου, τον Πέτρο Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Ζησόπουλο, συναντήθηκε με τους πολιτικούς  εκπροσώπους και τους φορείς της περιοχής της Βέροιας, τους οποίους και ενημέρωσε διεξοδικά για την εξέλιξη του ζητήματος, της άστοχης και άδικης διεκδίκησης του Δημοσίου, επί των αγρών των Ριζωμάτων σε ποσοστό 24%.

Συγκεκριμένα έγιναν συναντήσεις – ενημερώσεις και παράδοση σχετικού υπομνήματος διαμαρτυρίας μαζί με συνοδευτικό φάκελο εγγράφων με:

Τον δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη
Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη Κων/νο
Τον βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ. κ. Αναστάσιο Μπαρτζώκα και πολυμελή αντιπροσωπεία συνεργατών του, για την λεπτομερή εξέταση του προβλήματος.
Την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας κ. Φρόσω Καρασαρλίδου (στην ενημέρωση συμμετείχε και το στέλεχος του κόμματος κ. Δημήτρης Χαμπίδης).
Συνάντηση – ενημέρωση εκπροσώπων της οργάνωσης Βέροιας του ΚΚΕ (Μαρία Παπαδοπούλου και Ιωάννης Τσακελίδης).
Επίσης παραδόθηκε το σχετικό υπόμνημα και στα πολιτικά γραφεία:
Του υφυπουργού Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας και βουλευτή της Ν.Δ. κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου
Του βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ. κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη.
Ακόμα έγινε επίσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο και
Στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ημαθίας
Τέλος έγινε συνάντηση και επίδοση του υπομνήματος και στον γραμματέα της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας κ. Ασλάνογλου Κώστα.

Η οργανωτική επιτροπή αγώνα υπέρ της προστασίας των ιδιοκτησιών των κατοίκων των Ριζωμάτων, θα συνεχίσει τις ενέργειες της μέχρι την επιτυχή έκβαση των δίκαιων διεκδικήσεων των κατοίκων και των ιδιοκτητών γης των Ριζωμάτων.

Ο αγώνας συνεχίζεται!

Η οργανωτική επιτροπή των κατοίκων των Ριζωμάτων

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο