Αναβολή για τις 3 Μαρτίου πήρε η εκδίκαση της ένστασης Αγγ. Τόλκα κατά της βουλευτή Φρ. Καρασαρλίδου


Αναβολή για τις 3 Μαρτίου 2021 πήρε η συζήτηση της ένστασης του Άγγελου Τόλκα κατά της βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσως Καρσαρλίδου, σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr

Η υπόθεση αφορά την ένσταση που υπέβαλε ο Άγγελος Τόλκας επί της εκλογής της Φρόσως Καρσαρλίδου και αφορά αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων βάσει επανακαταμέτρησης που είχε ο κάνει ο ίδιος, χωρίς την παρουσία της πλευράς Καρασαρλίδου. Ωστόσο, η Φρόσω Καρασαρλίδου διενήργησε νέα επανακαταμέτρηση, παρουσία του κ. Τόλκα, και πληροφορίες αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα είναι σαφώς ξεκάθαρο υπέρ της Φρόσως Καρασαρλίδου, με βάση τους σταυρούς προτίμησης των πολιτών. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, η υπόθεση θα συζητηθεί στις 3 Μαρτίου 2021 και η απόφαση αναμένεται να βγει τον Ιούνιο του 2021. 

Πάντως, μετά και την επανακαταμέτρηση από την πλευρά Καρασαρλίδου και το αποτέλεσμα που προέκυψε, μάλλον δεν αναμένεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην όλη ιστορία, ούτε ανατροπές, αφού δεν μιλάμε για μια θεωρητική ερμηνεία (όπως στην περίπτωση Κουτσουπιά κατά Τσαβδαρίδη), αλλά για... απλά μαθηματικά. Εκτός και αν ακυρωθούν μαζικά ψηφοδέλτια, οπότε τότε θα μιλάμε για άλλες... επιστήμες και πιο αποκρυφιστικές τεχνουργίες! 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο