Δύο ακόμα τιμητικά βραβεία στον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας στα Πανελλήνιο Βραβεία Υγείας (Healthcare Business Awards 2020)


ΔΤ από ΣΟΦΨΥ Ημαθίας:
Ανακοινώθηκαν και απονεμήθηκαν την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020, τα Πανελλήνια Βραβεία Υγείας (Healthcare Business Awards 2020). Είναι ο θεσμός που επιβραβεύει εδώ και 5 χρόνια τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους ασθενών και τους οργανισμούς του κλάδου της Υγείας για τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων, δεν έγινε η επίσημη τελετή απονομής στην Αθήνα όπως κάθε χρόνο και συμμετείχαν το 2019 σαυτή πάνω από 500 άτομα (εκπρ. φορέων, εκπρ. πολιτείας, επιστημονικοί φορείς, ιατρικές και φαρμακευτικές εταιρίες, ιατρικά ιδρύματα, πανεπιστήμια κ.λ.π.).


Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες λόγω των μέτρων από την αρχή της χρονιάς και τον περιορισμό των δραστηριοτήτων του, ο ΣΟΦΨΥ Ημαθίας τιμήθηκε για μια ακόμη φορά με δύο βραβεία.

Ένα SILVER για τη λειτουργία του Κέντρου Υποστήριξης Ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές Βέροιας και ένα BRONZE για τις δράσεις του με στόχο την ενημέρωση για την Ψυχική Υγεία και τον αποστιγματισμό.

Τα βραβεία αυτά αποτελούν τιμή για τον ΣΟΦΨΥ Ημαθίας και μια  ηθική επιβράβευση για τις προσπάθειες, τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει στον ευαίσθητο χώρο της Ψυχικής Υγείας στην περιοχή μας.

Δίνουν επίσης δύναμη και κουράγιο σε όλους που δραστηριοποιούνται στο Σύλλογο (διοικούντες, μέλη, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, προσωπικό, λήπτες, φροντιστές και φίλους) να συνεχίσουν το δύσκολο αγώνα τους για καλύτερη παροχή υπηρεσιών του Κέντρου Υποστήριξης, για ενημέρωση της κοινωνίας και για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ψυχικά ασθενών και των οικογενειών – φροντιστών τους.

Η Ψυχική Υγεία μας αφορά ΟΛΟΥΣ και θέλουμε Ψυχική Υγεία για ΟΛΟΥΣ!Στις φωτογραφίες ο Πρόεδρος Γιώργος Σαλιάγκας, η Γ. Γ. Μαρία Ντέντου και η Ταμίας και Υπεύθυνη του Κέντρου Ελευθερία Βενετσανάκου.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια