"Έφυγε" από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Γιάννης Μουταφίδης - Διετέλεσε Διευθυντής στο 4ο Δ.Σ. Αλεξάνδρειας και υποψ. Περιφ. Σύμβουλος


Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών, ο εκπαιδευτικός Γιάννης Μουταφίδης, από τον Σταυρό Αλεξάνδρειας, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. 

Ο εκλιπών διετέλεσε Διευθυντής του 4ου Δ.Σ. Αλεξάνδρειας, είχε πλούσια κοινωνική και επιστημονική δράση, ενώ το 2014 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Μακεδονίας. 

Από το βιογραφικό του που είχε δημοσιεύσει το InVeria.gr για την υποψηφιότητά του αντλούμε και τις παρακάτω πληροφορίες: 

O Γιάννης Μουταφίδης  ήταν εκπαιδευτικός, διευθυντής του 4ου δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου. Είχε υπηρετήσει την ελληνική ομογένεια σε σχολεία του εξωτερικού. Είχε πλούσια κοινωνική και επιστημονική δράση, στην Ελλάδα και στη Γερμανία, με συγγραφή  βιβλίων και μελετών παιδαγωγικού περιεχομένου, με πολλές συμμετοχές σε συνεδριακά και επιμορφωτικά σεμινάρια. Είχε διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων  και Νηπιαγωγών Έσσης «Δελμούζος», Γεν. Γραμματέας της Παγγερμανικής Δασκάλων και Νηπιαγωγών, μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νομού Ημαθίας. Υπήρξε εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Δ.Ο.Ε. και μέλος της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. του Δ. Αλεξάνδρειας.

Ήταν παντρεμένος με την Γεωργία Κοκκινίδου και είχαν δύο παιδιά, 14 και 11 ετών. Διέμενε στον Σταυρό Ημαθίας. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια