Εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την ανέγερση νέου ΚΔΗΦ από τα "Παιδιά της Άνοιξης" στη Βέροια


ΔΤ: Ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας, μετά την ίδρυση και την άρτια λειτουργία του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα Παιδιά Της Άνοιξης» που εδρεύει στην Αλεξάνδρεια, ζητάει την στήριξη σας για τη δημιουργία ενός δεύτερου Κ.Δ.Η.Φ και στην Βέροια καθώς ο χώρος δεν επαρκεί πια για να εξυπηρετήσει ακόμη 50 ενήλικων ΑμεΑ τα οποία παραμένουν σπίτι σε καθημερινή βάση χωρίς να δραστηριοποιούνται για να προάγουν το επίπεδο της ζωής τους. 

Στην προκειμένη περίπτωση, στο ήδη υπάρχον ΚΔΗΦ, υπάρχει υπερπληθυσμός, όπου δυσχεραίνει την ομαλή λειτουργία του ΚΔΗΦ.

Είναι επιτακτική ανάγκη η δημιουργία ενός ακόμη ΚΔΗΦ ΑμεΑ, το οποίο θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί το ΚΔΗΦ στην Αλεξάνδρεια, παρέχοντας στους ωφελούμενους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Το δεύτερο ΚΔΗΦ θα δημιουργηθεί για να ξεφύγουν οι ωφελούμενοι από την ρουτίνα του σπιτιού τους και να βρεθούν σε ένα περιβάλλον ειδικής αγωγής και θεραπείας. Αυτή η κατάσταση είναι απαραίτητη για τη εύρυθμη λειτουργία και διαβίωση τόσο των ΑμεΑ, όσο και των οικογενειών τους.

Ξεκινήσαμε μία εκστρατεία και σας θέλουμε αρωγούς και έμπρακτους συμπαραστάτες για την συγκέντρωση του εν λόγο ποσού (600.000 ευρώ) για την ανέγερση και τον εξοπλισμό του Κέντρου. Όλοι μαζί μπορούμε να υπερπηδήσουμε τις αντιξοότητες και να αποδείξουμε το κοινωνικό μας πρόσωπο σε ανθρώπους που θα μπορούσαν να είναι ο αδερφός μας και ο φίλος μας.

Σας παραθέτουμε συνημμένα τις πληροφορίες για το ήδη υπάρχον Κέντρο Διημέρευσης που λειτουργούμε στον Νομό για να αξιολογήσετε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουμε, και τους λογαριασμούς μας στους οποίους μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε δωρεά.

Ακόμα και η ελάχιστη δωρεά μετράει.
Παραμένουμε στην διάθεση σας για ό,τι περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε.

Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης (ΑμεΑ) ‘Τα Παιδιά της Άνοιξης’
Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 7, Αλεξάνδρεια
Τηλ – Fax: 23330 27212
Email: spring.children@yahoo.gr, info@tapaidiatisanoixis.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο