Γιατί δεν "έπαιξε" στις Επετειακές εκδηλώσεις της Βέροιας η Φιλαρμονική Ορχήστρα;


Χωρίς την παρουσία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δ. Βέροιας έγιναν οι φετινές - ιδιαίτερες λόγω των συνθηκών - εκδηλώσεις για τα 108α Ελευθέρια της Βέροιας, το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του InVeria.gr ο λόγος της απουσίας της - αγαπημένης σε όλους - Φιλαρμονικής Ορχήστρας είναι ο εξής: 

Λόγω της καραντίνας την Άνοιξη και το καλοκαίρι που μεσολάβησε, καθώς και εναλλαγή σε πρόσωπα που την απαρτίζουν, δεν επέτρεψε στον μαέστρο Βαλάντη Κυριακίδη και τα μέλη να είναι σε θέση να παρουσιάσουν ολοκληρωμένο και έτοιμο το σχήμα, για αυτό και αποφασίστηκε να μην συμμετέχει στις εκδηλώσεις. 

Και, εδώ που τα λέμε, ακούγεται απολύτως φυσιολογικό, όταν ένας σολίστας δεν μπορεί εύκολα να ανταποκριθεί μετά από μεγάλη περίοδο μη ενασχόλησης με το όργανό του, σκεφτείτε τις δυσκολίες που θα είχε ένα πολυμελές σχήμα και μάλιστα όταν πολλά από τα έμπειρα στελέχη θα απουσίαζαν (για σπουδές, λόγω μετακόμισης ή ό,τι άλλο). 

Σε κάθε περίπτωση, ελπίζουμε ότι στις 28 Οκτωβρίου θα τα ξαναδούμε τα παιδιά της Φιλαρμονικής, διότι - πέρα από την αγάπη μας στην Ορχήστρα - είναι και κατά γενική ομολογία εξαιρετική!
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο