Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας "αποχαιρετά" τον Χρήστο Ρέμμο


ΔΤ από Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας: Στον Δημιουργό επέστρεψε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020, ο Χρήστος Ρέμμος, συνταξιούχος δάσκαλος και διευθυντής σχολείου. Ο Χρήστος γεννήθηκε το 1933 στη Βέροια, μεγάλωσε στις γειτονιές της και διετέλεσε Πρόσκοπος και ποδοσφαιριστής της.

Άνθρωπος ξεχωριστός, επικοινωνιακός, με χιούμορ και σπινθηροβόλο βλέμμα, ισχυρή προσωπικότητα, με ενδιαφέρον για τα κοινά και μεγάλες αγάπες τον κλασικό αθλητισμό, τον Προσκοπισμό και την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Αγάπησε την Βέροια και έγινε παντοτινός της λάτρης. Την επισκεπτόταν με κάθε ευκαιρία ακόμη και αυθημερόν από την Καβάλα που ζούσε, είτε για συναντήσεις συμμαθητών και φίλων είτε για συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες αθλητικές και Προσκοπικές.

Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ για πολλά χρόνια, πρόεδρος του Α.Ο. Καβάλας και πρόεδρος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας το 2010-2012. Ίδρυσε στην Καβάλα, τον σύλλογο Βεροιέων και την Πανηπειρωτική Ένωση, πήρε μέρος σαν αρχηγός σε πολλές αθλητικές αποστολές του ΣΕΓΑΣ στο εξωτερικό και τιμήθηκε με πολλές διακρίσεις Προσκοπικές, αθλητικές και από τους Δήμους Βέροιας και Παγγαίου.

Από ψηλά που βρίσκεσαι να χαίρεσαι την αγαπημένη σου Βέροια Χρήστο, και τις μεγάλες σου αγάπες τον αθλητισμό και τον Προσκοπισμό. Θα σε θυμόμαστε για το ήθος και την επί δεκαετίες προσφορά σου σε όλους τους χώρους. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο