Η Βέροια τίμησε την 108η Επέτειο από την Απελευθέρωσή της | Δοξολογία και κατάθεση αλλά χωρίς παρέλαση (βίντεο - φώτο)


Χωρίς την καθιερωμένη παρέλαση τίμησε το 2020 η Βέροια τα Ελευθέριά της. Το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020 τελέστηκε Δοξολογία στον καθεδρικό Ναό του Αγ. Αντωνίου Βέροιας προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και ο πανηγυρικός της Ημέρας, στο Ηρώο της πλατείας Ωρολογίου. 

Τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνηση στο χώρο του Ηρώου η Διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Βέροιας Αναστασία Καρακώστα, ενώ την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και τη Βουλή των Ελλήνων η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου

Παρόντες ήταν επίσης οι βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης που είχε την τιμητική του ως ο πρώτος πολίτης της εορτάζουσας Βέροιας, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας Καλογερόπουλος εκ μέρους της Δ.Α. Ημαθίας, ο διοικητής της Π.Υ. Βέροιας Αντιπύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς, η Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης ΕΛ.ΑΣ. στο Πανόραμα Αστ/κη Υπ/τρια Σοφία Ταϊγανίδου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, οι διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Δημήτρης Πυρινός και Θανάσης Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι Ενώσεων και Συλλόγων της περιοχής και πολίτες. 

Βίντεο από τη ζωντανή μετάδοση της τελετής στην πλ. Ωρολογίου:


Aποσπάσματα από τις επετειακές εκδηλώσεις (μαζί με Δοξολογία και Δηλώσεις)


Στο Ναό Αγ. Αντωνίου Βέροιας









Στην πλατεία Ωρολογίου
















































 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο