Λιτά και χωρίς μεγάλη συμμετοχή επισήμων οι εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Βέροια (βίντεο - φώτο)


Χωρίς εκπροσώπηση από την Κυβέρνηση και τη Βουλή πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια οι επετειακές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου, την Τετάρτη (28/10/2020). 


Το πρωί, τελέστηκε Δοξολογία στο Ναό Αγ. Αντωνίου Βέροιας προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ενώ τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο δικηγόρος Στέργιος Σουροβίκης

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλη την τελετή στον Αγ. Αντώνιο, όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το InVeria.gr:


Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Πλ. Ωρολογίου, έγινε κατάθεση στεφάνων, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και παιάνισε ο Εθνικός Ύμνος. 


Μεταξύ των παρόντων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Κωνσταντίνος Γούναρης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο διοικητής των Π.Υ. Ημαθίας Νικόλαος Παλαμούτης, ο εκπρόσωπος της Δ.Α. Ημαθίας Βάιος Γούναρης, η Διοικήτρια της Σχολής Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ. Σοφία Γαϊτανίδου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Θανάσης Παπαδόπουλος κ.α.

Δείτε την τελετή στην πλ. Ωρολογίου, όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το InVeria.gr:


Δείτε φωτογραφίες από την Δοξολογία και την Κατάθεση στεφάνων:Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια