"Μαγνήτης" δωρεών ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Δ. Κούγκας - Τι προσφέρθηκε και τι αναμένεται για αστυνομικούς και πολίτες


Την ανάγκη κατασκευής στεγάστρου έξω από την έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, στη Βέροια, την είχαν διαπιστώσει από καιρό πολίτες και αστυνομικοί, καθώς πολλές συναλλαγές με το κοινό, όπως έκδοση ταυτοτήτων και διαβατηρίων, εκτελούνται έξω, προς αποφυγή συνωστισμού. 

Την ίδια ανάγκη διαπίστωσε, ωστόσο, και ένας επιχειρηματίας που χρειάστηκε να εξυπηρετηθεί και δεν έμεινε απλά στην διαπίστωση. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καράμπελα, ιδιοκτήτη αλυσίδας σούπερ μάρκετ σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ο οποίος έχοντας άριστες προσωπικές σχέσεις με τον Αστυνομικό Διευθυντής Ημαθίας Διονύσιο Κούγκα αποφάσισε να αναλάβει την κατασκευή του στέγαστρου, προς εξυπηρέτηση του κοινού και των αστυνομικών.

Το στέγαστρο ετοιμάστηκε πριν από λίγες ημέρες και κατά την επιτόπια επίσκεψη του InVeria.gr στο σημείο φαίνεται ξεκάθαρα η χρηστικότητά του. 


Παράλληλα, την Τρίτη (6/10) επισκέφθηκε την έδρα της Α.Δ. Ημαθίας ένας παλιός και καλός φίλος της Αστυνομίας, ο επιχειρηματίας κ. Κωνσταντίνος Σούκος, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά και στην τοπική Αστυνομική Διεύθυνση και στη Σχολή Μετεκπαίδευσης στο Πανόραμα Βέροιας, όταν ο σημερινός Αστυνομικός Διευθυντής ήταν εκεί Διοικητής. 

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο κ. Σούκος δήλωσε πρόθυμος να συνδράμει σε ό,τι χρειάζεται η Διεύθυνση, ωστόσο, δεδομένων των εξελίξεων στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο, ο κ. Κούγκας "απέσπασε" τη δέσμευσή του για συνδρομή στο νέο χώρο. 

Επιπλέον, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ετοιμάζεται να παραλάβει και άλλη μία δωρεά, αυτή τη φορά μια μηχανής μεγάλου κυβισμού, για τις ανάγκες της δίκυκλης αστυνόμευσης, προσφορά εταιρίας που κατασκευάζει ανεμογεννήτριες σε γειτονικό νομό, ωστόσο απασχολεί δυνάμεις της Αστυνομίας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διέλευση των φορτηγών με τα μεγάλα τμήματα των υπό κατασκευή ανεμογεννητριών. Περισσότερα για το θέμα θα ανακοινωθούν στο μέλλον. 

Με λίγα λόγια, η δυναμική παρουσία του Διονύσιου Κούγκα στην Αστυνομική Διεύθυνση και ο επαγγελματισμός του προσωπικού φαίνεται πως αποτελούν πόλο έλξης πολλών δωρεών προς το Σώμα και τη Διεύθυνση. Δωρεές μεγαλύτερες, αλλά και πιο μικρές, που όμως βοηθούν το έργο της Αστυνομίας. Και αυτό από μόνο του λέει πολλά...

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο