Ο ΔΣΒ για την Γιορτή του Προστάτη της Δικαιοσύνης Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτη στη Βέροια και συμμετοχή του Φ. Καραβασίλη σε σύσκεψη Προέδρων στις Σέρρες


ΔΤ από Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας τίμησε τον προστάτη της Δικαιοσύνης Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη.  Το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας πανηγυρική Θεία λειτουργία και μνημόσυνο υπέρ των αποβιωσάντων νομικών, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα, ο οποίος εκφώνησε λόγο για τη ζωή και το έργο του Αγ. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου. 


Παρόντες στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Φώτης Καραβασίλης, οι βουλευτές Ημαθίας και Δικηγόροι-Μέλη του Συλλόγου κ.κ. Αναστάσιος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Απόστολος Νεστορόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Αντιδήμαρχος και πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ.Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας κ. Διονύσιος Κούγκας, ο πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δημήτριος Ζυγουλιάνος, η Πρόεδρος του  ΛΕΑΔΙ Βέροιας κ. Σοφία Ζεϊμπέκη, Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, δικαστικοί υπάλληλοι, δικαστικοί επιμελητές και συμπολίτες μας. 

Φέτος δεν πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου, όπως συνέβαινε κατά τα προηγούμενα χρόνια, λόγω των σχετικών περιοριστικών μέτρων.  


Την ίδια ημέρα το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φώτης Καραβασίλης  παραβρέθηκε, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών κ. Παναγιώτη Καρύπογλου, στις εκδηλώσεις που έγιναν στις Σέρρες για τον προστάτη τις Δικαιοσύνης και στη σύσκεψη των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της Εφετειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, στην οποία συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα του δικηγορικού κλάδου και τα μεγάλα προβλήματα των Δικηγορικών Συλλόγων της Περιφέρειας.
Βέροια, 4 Οκτωβρίου 2020.-

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Φώτης Καραβασίλης                      Φωτεινή Κύρτσιου

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο