Προσκοπικό χωριό στήθηκε στη Βέροια


ΔΤ: Συνεπείς στο ετήσιο ραντεβού μας, το 3ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας κατά το διήμερο Σάββατο 3, Οκτωβρίου έως Κυριακή 4, Οκτωβρίου, προχωρήσαμε στο στήσιμο ενός Προσκοπικού Χωριού στο πάρκο Αγίων Αναργύρων στην Βέροια, μέσα στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Προσκοπικής Δράσης Προβολής “Οpen Day”. 

Η Δράση αυτή αποτέλεσε μία τεράστια πρόκληση για εμάς δεδομένων των περιορισμών λόγω της πανδημίας Sars CoV2. Χάριν στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και κυρίως χάριν στην αποφασιστικότητα και στο προσκοπικό ήθος των μελών μας καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την Δράση με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια. Επιπλέον αισθανόμαστε ότι αποτελούμε παράδειγμα προς μίμηση για άλλες οργανώσεις, δείχνοντας την μέθοδο με την οποία μπορούν να επιτελεστούν μεγάλες Δράσεις, με πλήρη συμμόρφωση με τις επιταγές της πολιτείας σχετικά με την αποφυγή διάδοσης του Κορωνοϊού.

Η θετική αντιμετώπιση από την Βεροιώτικη κοινωνία μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε το Προσκοπικό Κυνήγι και μας ωθεί να βάλουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά! Δίπλα μας είχαμε τον παλαιό πρόσκοπο πατέρα Καλλίνικο ο οποίος και φέτος τέλεσε τον αγιασμό μας. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας, Λυκόπουλα, Προσκόπους, Ανιχνευτές, μέλη του Προσωπικού Δικτύου, και Βαθμοφόρους. Και βεβαίως ευχαριστούμε τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης, τους γονείς που βοήθησαν και συμμετείχαν, τους Παλαιους Προσκόπους που μας τίμησαν, μας βοήθησαν, και μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους, τον χορηγό Γιώργο Γεωργουδάκη, τους φορείς, την Αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας και το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας, την Πυροσβεστική υπηρεσία Βέροιας, το Δήμο Βέροιας, τον πολυχώρο Ελιά για την παραχώρηση των χώρων υγιεινής. τον Μάνο Λάμπρογλου για το όμορφο κιόσκι, τον ηλεκτρολόγο Τάσο Χερίδη και βεβαίως τον μουσικό Δημήτρη Δημάκο για την μελοποίηση του «Επετειακού Τραγουδιού των 100 χρόνων» του 3ου Συστήματος. Και φυσικά τα τοπικά media για την διαρκή υποστήριξη που μας προσφέρουν.

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ
Βαγγέλης Παπαχαραλάμπους
Αρχηγός του 3ου Συστήματος Προσκόπων Βεροίας
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο