Αρνητικό το επαναληπτικό τεστ κορωνοϊού της Υπ. Παιδείας - Είχε διαγνωστεί θετική την Τρίτη (27/10)


Θετική στον κορωνοϊό είχε διαγνωστεί την περασμένη Τρίτη (27/10) η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μετά από συμπτώματα που εμφάνισε ο σύζυγός της, Δημήτρης Λουκάς, ο οποίος επίσης ήταν θετικός. 

Την Κυριακή (1/11) η Υπουργός ανέφερε μέσω tweet ότι σε επαναληπτικό τεστ βγήκε αρνητική, δεν έχει παρουσιάσει καθόλου συμπτώματα, ωστόσο θα παραμείνει σε καραντίνα ακόμη μία εβδομάδα, σύμφωνα με τις οδηγίες. 

Το κυριακάτικο Tweet της Υπουργού Παιδείας:
«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Παρέμεινα ασυμπτωματική καθόλη τη διάρκεια και τώρα είμαι αρνητική. Θα εξακολουθήσω να είμαι σε απομόνωση και την ερχόμενη εβδομάδα, όπως προβλέπεται. Τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών και “Μένουμε ασφαλείς”. Καλή δύναμη σε όλους» έγραψε η Νίκη Κεραμέως.


Η Νίκη Κεραμέως, ανακοινώνοντας ότι βγήκε θετική στον covid-19 είχε γράψει στις 27/10 στο Twitter:  «Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα και θα παραμείνω σε απομόνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών».

Μετά την ανακοίνωση για το θετικό αποτέλεσμα της Υπουργού, όλοι οι συνεργάτες της εξετάστηκαν για τον ιό και τα  αποτελέσματα ήταν για όλους αρνητικά. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο