Η Μητρόπολη Βεροίας διαψεύδει τις πληροφορίες περί ασθένειας του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από covid-19 | Υπεβλήθη σε τεστ και ήταν αρνητικό


Μεγάλη αναστάτωση προκαλέσαν πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, καθώς διάφορα site μετέδωσαν την είδηση ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό και μάλιστα ένα από αυτά ανέφερε ότι εισήχθη στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης!

Σε απάντηση όλων αυτών των πληροφοριών η Μητρόπολη Βεροίας αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση, διαψεύδοντας όλες τις φήμες.

Η επίσημη ανακοίνωση της Μητρόπολης:
  
Γίνεται γνωστό ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατά τις εργασίες αυτής υπεβλήθη μαζί με τους άλλους Συνοδικούς Αρχιερείς σε τέστ COVID το οποίο ήταν αρνητικό.

Μετά την επιστροφή του από την Αθήνα παραμένει στο Επισκοπείο με στενούς του συνεργάτες για όσο χρονικό διάστημα θα διαρκέσουν  τα μέτρα της Κυβερνήσεως περί περιορισμού της κυκλοφορίας.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο