Η ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας για το θάνατο του Θανάση Γεωργιάδη


ΔΤ από ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας: 

Καλό ταξίδι σ’εναν ανιδιοτελή άνθρωπο

Εκ μέρους της ΚΕΠΑ  Βέροιας θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για το χαμό του Θανάση Γεωργιάδη. 

Η τοπική κοινωνία έχασε  έναν αγωνιστή -οραματιστή , έναν άνθρωπο της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας.

Μετά από  μεγάλη  και πολυετή μάχη που έδωσε στα νοσοκομεία ,  με  ακοίμητο φρουρό -συμπαραστάτη τη σύζυγο του , τ.Δήμαρχο Βεροιας Χαρουλα Ουσουτζογλου , ο Θανασης Γεωργιαδης μας αποχαιρέτησε  για άλλους τόπους . 

Ο ίδιος εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ιατρός -γαστρεντερολόγος, χαρίζοντας όλον τον εξοπλισμό του ιατρείου του στο ΕΣΥ και στο τοπικό Νοσοκομείο . 

Υπηρέτησε  επι σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης. Βουλευτής Ημαθίας , Δημοτικός και Νομαρχιακός Σύμβουλος , Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ως βουλευτής διακρίθηκε για  τους αγώνες του  υπέρ της εξάλειψης των ανισοτήτων, ως ιατρος στάθηκε δίπλα σε κάθε φτωχό και αδύναμο άνθρωπο. Έντιμος, ακέραιος χαρακτήρας, εργατικός, προσιτός σε όλους τους συμπολίτες του, το λαμπρότερο παράδειγμα πολιτικού άνδρα για τις γενιές  των πολιτικών που πέρασαν από τον τόπο μας αλλά και  για αυτές που θα έρθουν.

Πολέμησε γενναία την αρρώστια, αλλά νικήθηκε από αυτήν. 

Στην οικογένεια του και συγκεκριμένα στη σύζυγο του, Χαρούλα Ουσουλτζογλου, στα παιδιά του Κώστα και Αφροδίτη και στην εγγονή του Χαρά, εύχομαι καλή δύναμη !

Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

Θεοφιλος Κορωνας
Πρόεδρος Δ.Σ ΚΕΠΑ
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια