Η τοποθέτηση του Δημάρχου Βέροιας για την κατάσταση του κορωνοϊού, οι απαντήσεις σε Παυλίδη και Καμπούρη και μια... άτοπη παραίνεση


Την απαισιοδοξία του για την εξέλιξη της πανδημίας στην περιοχή μας, αλλά και την αντίθεσή του στις απόψεις που λένε ότι δεν υπάρχουν κρούσματα στα σχολεία εξέφρασε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης (μέσω τηλεδιάσκεψης) του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, την Τετάρτη (4/11). 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Βοργιαζίδης, έχουμε αρκετά κρούσματα στα σχολεία και αυτό φαίνεται από τα νούμερα και από τα σχολεία που είτε έκλεισαν συνολικά ή τμήματά τους. 

Ο Δήμαρχος έδωσε απάντηση στα όσα πρόσφατα έγραψε σε δελτίο Τύπου ο επικεφαλής της παράταξης "Συνδημότες" Παύλος Παυλίδης, τον οποίο αποκάλεσε "πολιτικά ψεύτη" για τα όσα είπε περί παντελούς απουσίας του Δήμου Βέροιας από συνέδριο για τις έξυπνες - ψηφιακές πόλεις, αφού ο Δήμος ήταν παρών δια του αρμόδιου αντιδημάρχου. 

Απάντηση έδωσε ο Δήμαρχος και στα όσα ανέφερε "ένας συμπολίτης" μας, εννοώντας χωρίς να τον κατονομάζει τον πρώην Διευθυντή της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας Γιάννη Καμπούρη. Ο Δήμαρχος τόνισε πως μαζί με την υποχρέωση για να προσλάβουν τα ΔΗΠΕΘΕ Καλλιτεχνικούς Διευθυντές υπάρχει και η υποχρέωση να ανεβάζουν και 3 τουλάχιστον παραστάσεις και για αυτό το λόγο η πολιτεία ανέλαβε να αυξήσει την χρηματοδότηση για να καλυφθεί αυτή η υποχρέωση. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος "ο Δήμος δεν πλήρωσε ούτε 1 ευρώ για τις παραστάσεις". Κλείνοντας την απάντηση προς τον "συμπολίτη" (Γιάννη Καμπούρη) ο Δήμαρχος ανέφερε: "Για τον φίλο έχω να πω ότι προσβλήθηκε από τον ιό Σαράφογλου".

Σχόλιο: Στην απάντησή του για το θέμα του κ. Παυλίδη ο Δήμαρχος προχώρησε σε μία μάλλον άστοχη (τουλάχιστον) παραίνεση στον τοπικό Τύπο, λέγοντας ότι πρέπει να "φιλτράρουν" τις ανακοινώσεις των παρατάξεων διότι κάποιες φορές είναι αναληθείς... Είναι προφανώς κάτι που ως InVeria.gr το θεωρούμε απαράδεκτο, έστω και ως εκ παραδρομής έκφραση. Να σημειωθεί ότι τις "συστάσεις" του Δημάρχου καυτηρίασαν και καταδίκασαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Παύλος Παυλίδης, Αντώνης Μαρκούλης, Δημήτρης Τσακακτσίδης και Γιώργος Μελιόπουλος. (Ενημέρωση: Λίγη ώρα αργότερα η παράταξη Μαρκούλη αποχώρησε από τη συζήτηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας).

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο