Ισοπαλία στο φιλικό ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Πιερικό


Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό της Βέροιας στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στις αρχές του δευτέρου μέρους και η Βέροια ανεβάζοντας την απόδοσή της έφτασε στην ισοφάριση ένα εικοσάλεπτο πριν το φινάλε.

Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά αλλά δεν δημιούργησαν απειλές στις αντίπαλες εστίες.

Στο δεύτερο μέρος, στο 50’ ο Πασάς πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κέρδισε την κόντρα στην περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. 

Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 55’. Ο Βουαλί κέρδισε την κεφαλιά και ο Παπαδόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη.

Μετά το γκολ του Πιερικού, η Βέροια ανέβασε την απόδοσή και στο 69’ άγγιξε την ισοφάριση. Ο Πόζογλου πάσαρε μέσα στην περιοχή στον Πεταυράκη, αυτός έσπασε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και ο Οικονόμου έκανε αμαρκάριστος σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 78’ η Βέροια ισοφάρισε. Ο Οικονόμου έκλεψε και πάσαρε στον Πασά που προσποιήθηκε και σούταρε μέσα από την περιοχή, ο τερματοφύλακας του Πιερικού απόκρουσε και ο Σιμόνι από κοντά πλάσαρε στο άδειο τέρμα κι έγραψε το 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ασλανίδης

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καραγκιολίδης, Γιαλαμίδης (46’ Ιντζόγλου), Αποστολόπουλος, Τοπαλίδης (88’ Μαυρίδης), Ντόσης (46’ Τακίδης), Μακρής (88’ Μπουζούκης), Ζούρκος (75’ Κριεμαντί), Γκατζολάρι (71’ Ίτσιος), Βουάλι (85’ Μηλιώτης), Μπενίσκος (46’ Κυβελίδης), Χαντζάρας (46’ Παπαδόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (61’ Τσιμόπουλος), Μουχάλης (71’ Μπουκουβάλας), Παπαχρήστος (61’ Πεταυράκης), Σκόνδρας, Μαραγκός (61’ Στάμου), Ντι Τζιοβάνι (61’ Οικονόμου), Μπλέτσας, Καραγιάννης, Πασάς, Πόζογλου (71’ Αποστολόπουλος), Μούργος (61’ Σιμόνι).
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο