«Λαϊκά και Αιρετικά» στον ΑΚΟΥ 99,6 (16/11): Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Βέροιας Κ. Παλουκίδης μιλά για θέματα αρμοδιότητάς του, κορωνοϊός και μητροπολίτης, τροχαίο στην άδεια Βέροια


Ακούστε στην εκπομπή «Λαϊκα και Αιρετικά» της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου 2020, με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

- Ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Δ. Βέροιας Κώστας Παλουκίδης μιλά (μέσω skype) για το αίτημα μηχανικών και πολιτών για παράταση στην υποβολή ενστάσεων για το Κτηματολόγιο, για το θέμα του «εξ-οικονομώ» που δεν πρέπει να ανοίξει αυτή την περίοδο, για θέματα πολεοδομίας και για το πώς πορεύεται ο Δήμος τον καιρό της καραντίνας.

- Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο Μητροπολίτης Λαγκαδά Ιωάννης το πρωί της Κυριακής (15/11), μετά από σύντομη νοσηλεία του στο Νοσ. Παπαγεωργίου, έπειτα από επιπλοκές από κορωνοϊό. Σε στενό κύκλο έγινε η κηδεία του την Δευτέρα στον Λαγκαδά.

- Οι φήμες, τα δημοσιεύματα και η διάψευση της Μητρόπολης Βεροίας για την υγεία του Μητροπολίτη Παντελεήμονα.

- Τροχαίο ατύχημα στην άδεια Βέροια το βράδυ της Κυριακής (15/11). Αυτοκίνητο έπεσε σε μηχανάκι στην διασταύρωση των οδών Μητροπόλεως, Βενιζέλου και Εληάς.

- Περίεργο «παιχνίδι» με κορδέλες σήμανσης στο Μακροχώρι. Άγνωστοι έβαλαν καθέτως του κεντρικού δρόμου τέτοιες κορδέλες και ασθενοφόρο σταμάτησε απότομα κατά τη διάρκεια διακομιδής, μη γνωρίζοντας τι ακριβώς ήταν. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αλλά οι ανόητοι φαρσέρ δεν εντοπίστηκαν

- Από την Τετάρτη τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Το βίντεο από την ζωντανή μετάδοση της εκπομπής:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο