Συγκλονιστική στιγμή: Όταν ο Βεροιώτης μουσικός Μήτσος Κύρτσος έπαιζε μπουζούκι κατά την εγχείρηση στον εγκέφαλό του! (βίντεο)


Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 2020 όταν οι φίλοι του γνωστού μουσικού της Βέροιας Μήτσου Κύρτσου "πάγωσαν" βλέποντας την ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο ο ίδιος ήταν σε χειρουργικό κρεβάτι με το μπουζούκι του ανά χείρας και υποβαλλόταν σε εγχείρηση στον εγκέφαλο... 

Όπως θα ξέρετε, κατά τη διάρκεια τέτοιων επεμβάσεων οι γιατροί βάζουν τους χειρουργούμενους να κάνουν μια δραστηριότητα ή να τραγουδούν ή να μιλούν, για να ελέγχουν ανά πάσα ώρα ότι η επέμβαση στον εγκέφαλο δεν επηρεάζει τον ασθενή στην ομιλία, τη νόηση, την κίνηση κλπ. 

Ο Μήτσος τα κατάφερε άψογα και η εγχείρηση στέφθηκε με επιτυχία, χάρη στον νευροχειρουργό - Αναπληρωτή Καθηγητή του Νευροχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Νικόλαο Φόρογλου, στην επίκουρη Καθηγήτρια Κλινικής Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Γεωργία Τσαούση και της ομάδας του, αλλά και στη δύναμη του ίδιου του ασθενή!

Εδώ και εβδομάδες ο Μήτσος Κύρτσος έχει γυρίσει στα μαθήματα μπουζουκιού που παραδίδει και στις άλλες ασχολίες του!

Εμείς να ευχηθούμε να συνεχίσει δυνατά και υγιής, μακριά από κάθε άλλη περιπέτεια!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια