Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη για το θάνατο του Θανάση Γεωργιάδη


Συλλυπητήριο Μήνυμα: Εκ μέρους του Δήμου Βέροιας, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά θλίψη μου για την απώλεια του Ιατρού και τέως Βουλευτή Ημαθίας και επί 8 συνεχή χρόνια Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας (1983-1990), Θανάση Γεωργιάδη. Ο χαμός του Θανάση συνιστά μεγάλη απώλεια για όλη την τοπική μας κοινωνία την οποία υπηρέτησε με θαυμαστή αφοσίωση και ανιδιοτέλεια.  

Σε όποια θέση ευθύνης κι αν υπηρέτησε, τόσο με την ιδιότητα του Ιατρού όσο και εκείνη του πολιτικού, ο Θανάσης Γεωργιάδης, διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα και τις αξίες του, αγωνιζόμενος πάντα για το κοινό καλό και πάνω από όλα για τον απλό συνάνθρωπο και συμπολίτη. 
 
Η ακεραιότητα του και το πολιτικό ήθος του είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να εμπνέουν και τις νεότερες γενιές πολιτικών του τόπου μας μέσα από τις εξιστορήσεις όλων όσων ενέπνευσε επί δεκαετίες ως πρότυπο πολιτικού άνδρα. 
 
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του και πρώην Δήμαρχο Βέροιας, Χαρούλα Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη, και στα δυο παιδιά του, Κώστα και Αφροδίτη.  

Ο Δήμαρχος Βέροιας 
Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια