Τέλη κυκλοφορίας 2021: Όλα τα link για τα ειδοποιητήρια πολιτών και επιχειρήσεων με ή χωρίς κωδικούς taxisnet


Διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) είναι τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας του 2021 και είναι τα ίδια με αυτά του 2020.

Η προθεσμία πληρωμής που αναγράφεται στο ειδοποιητήριο είναι η 31/12/2020, αλλά υπάρχουν σκέψεις στο υπουργείο οικονομικών για παράταση της προθεσμίας ίσως μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου του 2021.

Πληρωμή με QR code

Ανεξάρτητα από τον χρόνο που θα αποφασιστεί να πληρωθούν τα τέλη, δίνει για φέτος μια ακόμη δυνατότητα για την πληρωμή τους. Την πληρωμή με QR code μέσω της ηλεκτρονική πληρωμής με το κινητό τηλέφωνο.

Σκανάροντας τον κωδικό που βρίσκεται πάνω στο ειδοποιητήριο , οι φορολογούμενοι μπορούν να πληρώνουν εύκολα τα τέλη, μέσω mobile banking, χωρίς να γράφουν τον κωδικό πληρωμής και το ποσό.

Η ΑΑΔΕ συνιστά στους υπόχρεους να ακολουθούν τη συγκεκριμένη διαδικασία, αποφεύγοντας την επίσκεψη στα υποκαταστήματα των τραπεζών και των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Όμως, και οι πολίτες, οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο και επισκέπτονται τις τράπεζες για να πληρώσουν, μπορούν να κάνουν χρήση του QR Code στα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών.

Η ΑΑΔΕ εξελίσσει διαρκώς το φάσμα και την ποιότητα των ψηφιακών υπηρεσιών της με στόχο την απλοποίηση, επιτάχυνση των πληρωμών και τη διευκόλυνση των φορολογουμένων πολιτών.

Σε αυτή την κατεύθυνση, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει πάντα και η δυνατότητα πληρωμής μέσω web banking, που από φέτος πραγματοποιείται μέσω κωδικού RF, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Πως θα κατεβάσετε το ειδοποιητήριο

Για να λάβετε το ειδοποιητήριο των τελών κυκλοφορίας, ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

Στο site της ΑΑΔΕ, www.aade.gr, επιλέγετε:

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ myTAXISNET: 

Πολίτες à οχήματα à τέλη κυκλοφορίας με κωδικούς TAXISnet (ή πατήστε εδώ για να μπείτε άμεσα στην εφαρμογή)

Επιχειρήσεις à φορολογικές υπηρεσίες à οχήματα à τέλη κυκλοφορίας με κωδικούς TAXISnet (ή πατήστε εδώ για να μπείτε άμεσα στην εφαρμογή)

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟ myTAXISNET: 

Πολίτες à οχήματα à τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς TAXISnet (ή πατήστε εδώ για να μπείτε άμεσα στην εφαρμογή)

Επιχειρήσεις à φορολογικές υπηρεσίες à οχήματα à τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς TAXISnet (ή πατήστε εδώ για να μπείτε άμεσα στην εφαρμογή)
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο