Θάνατος Ημαθιώτη ιερέα στο Νοσοκομείο Νάουσας - Υπηρετούσε στο Κιλκίς και πέθανε λόγω κορωνοϊού και υποκείμενων νοσημάτων


Για τον θάνατο Ημαθιώτη ιερέα που υπηρετούσε στη Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου πληροφορεί η Μητρόπολή του. Πρόκειται για τον 50χρονο πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Σέπκα, με καταγωγή από τον Κοπανό Νάουσας, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Νάουσας προσβεβλημένος από κορωνοϊό και έχοντας υποκείμενα νοσήματα. 

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου αναφέρει:
 
Η Ιερά Μητρόπολις Πολυανής και Κιλκισίου με θλίψη αναγγέλει την προς Κύριον εκδημία του μακαριστού πλέον Ιερέως π. Κωνσταντίνου Σέπκα, 50 ετών, Εφημερίου του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Παντελεήμονος της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού του Δήμου Κιλκίς.

Ο μακαριστός άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας Ν. Ημαθίας, όπου νοσηλευόταν, αφού είχε προσβληθεί από κορωνοιό, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ο μακαριστός π. Κωνσταντίνος γεννήθηκε στον Κοπανό Ημαθίας την 17η Νοεμβρίου 1970. Αποφοίτησε από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Νεαπόλεως και χειροτονήθηκε Διάκονος την 9η Μαρτίου 2003 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγίου Αθανασίου και Πρεσβύτερος την 7η Σεπτεμβρίου 2003 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, υπό του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Αποστόλου Παπακωνσταντίνου, ενώ έλαβε από αυτόν τα οφφίκια του Οικονόμου και του Πρωτοπρεσβυτέρου.

Διετέλεσε Εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Επταλόφου επί οκτώ έτη, ενώ από τον Δεκέμβριου του 2011 μετετέθη εις την Ενορία του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Παντελεήμονος.

Ήταν έγγαμος με ένα τέκνο. Διακρινόταν για την κοινωνικότητά του και την πολύ του αγάπη για τις ιερές ακολουθίες, ενώ άφησε αγαθή μνήμη ευλαβούς κληρικού και στις δύο Ενορίες που υπηρέτησε επί 27 χρόνια ιερατικής ζωής.

Η πνευματική του οικογένεια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Εμμανουήλ και όλοι οι Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη για την απώλεια του π. Κωνσταντίνου, προσεύχονται στον Άγιο Θεό για την ανάπαυση της ψυχής του και εγκαρδίως εύχονται στην οικογένειά του και στους ενορίτες του θερμά συλλυπητήρια.

Με εντολή του Μητροπολίτου αύριο, Κυριακή 22 Νοεμβρίου, θα τελεστεί τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του σε όλους τους Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως.
Να έχουμε την Ευχή του!
 
Πληροφορίες από eidisis.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο