Επιστρέφει στις προπονήσεις ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Volleyball


Δελτίο Τύπου από ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας Volleyball: Έπειτα  από 42 ημέρες αγωνιστικής απραξίας η ομάδα βόλεϊ του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας επέστρεψε στις προπονήσεις. Προτού μάλιστα οι αθλητές πιάσουν «ξανά δουλειά» άπαντες που πλαισιώνουν την ομάδα (αθλητές, τεχνικό επιτελείο, μέλη διοίκησης και λοιπό προσωπικό) υπεβλήθησαν σε τεστ Covid, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν όλα αρνητικά.

Υπό τις τεχνικές οδηγίες του προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα, με εξαίρεση τον διεθνή άσο της Αγίας Λουκίας, Τέβιν Φέρελ, που αναμένεται στο προσεχές διάστημα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας, αν και κάπως «μουδιασμένοι» από το μακρύ διάστημα αποχής από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ξαναπάτησαν  στο γήπεδο με χαμόγελα, ευχάριστη διάθεση και μεγάλη ανυπομονησία για την σταδιακή επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Από το… restart του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, δεν θα μπορούσε ασφαλώς να απουσιάζει ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Πιτούλιας, ο οποίος υπό τα βλέμματα του γενικού αρχηγού, Λεωνίδα Ξανθόπουλου και του Σωκράτη Τζιουμάκα, καλωσόρισε τους αθλητές στην «ρουτίνα» των προπονήσεων. Παράλληλα τους ευχήθηκε να μείνουν μακριά από τραυματισμούς και κυρίως τους επέστησε την προσοχή στο θέμα της ασφάλειας της υγείας τους, ζητώντας τους διαρκή εγρήγορση στην καθημερινότητα και στις επαφές τους, ώστε να παραμείνουν άπαντες στην ομάδα αλλά και οι γύρω τους, ασφαλείς και υγιείς, κάτι που θα διατηρήσει τον ΑΠΣ Φίλιππο Βέροιας προσηλωμένο στο στόχο της φετινής διάκρισης.

Σύμφωνα μάλιστα με το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για την επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων της Volleyleague, ΟΛΑ τα μέλη που απαρτίζουν το φετινό Φίλιππο Βέροιας Volleyball θα υποβάλλονται κάθε Δευτέρα σε τεστ Covid.
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο