Ιδέες για ανανέωση του επαγγελματικού σου γραφείου

Το επαγγελματικό γραφείο είναι ο χώρος στον οποίο περνάς το 1/3 της ημέρας σου. Άρα για τον ίδιο ακριβώς λόγο θα πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα κατάλληλα έπιπλα και καρέκλες που θα σου προσφέρουν άνεση και ευελιξία κατά τη διάρκεια της δουλειάς. Παρακάτω θα βρεις ιδέες για να επιλέξεις τις καλύτερες καρέκλες γραφείου και καρέκλες συνεδρίου, ώστε να ανανεώσεις το χώρο σου και να του προσφέρεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα. 
Οι καρέκλες γραφείου προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επαγγελματικό χώρο και προσθέτουν μια ξεχωριστή πινελιά υψηλής αισθητικής και κομψότητας. Η ιδανική καρέκλα γραφείου, πρέπει να διαθέτει σύγχρονους μηχανισμούς, απλό και εύκολο χειρισμό και να εξασφαλίζει την κατάλληλη στήριξη της πλάτης, καθώς και τη σωστή στάση σώματος.

Μια πολύ καλή επιλογή αποτελεί η καρέκλα εργασίας (Action), η οποία διαθέτει  πρωτοποριακό κάθισμα γραφείου με εργονομικά σχεδιασμένη, ρυθμιζόμενη πλάτη. Ενσωματώνει υποστήριξη της οσφυϊκής περιοχής του χρήστη αποσυμφορίζοντας τη σπονδυλική στήλη. Διαθέτει επίσης μοντέρνο design και σύγχρονη αισθητική!


 
Μια άλλη, εξίσου σημαντική κατηγορία, είναι οι καρέκλες για συνέδρια και σεμινάρια. Οι ίδιες διατίθενται συνήθως με ενσωματωμένο αναλόγιο ή χωρίς και διαθέτουν ξεχωριστή έδρα – πλάτη. Είναι στοιβαζόμενες και έχετε τη δυνατότητα να τις συνδέσετε μεταξύ τους, τη μια δίπλα στην άλλη.  Μπορείς να επιλέξεις την κατάλληλη, που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου. 

Ωραία επιλογή αποτελεί η καρέκλα Ena, που ξεχωρίζει για την αισθητική και την τεχνολογία στο είδος της.


Αν έχεις κι εσύ την ανάγκη της ανανέωσης του γραφείου σου, επισκέψου τώρα το e-shop Dromeas και επίλεξε τα προϊόντα που ταιριάζουν στο χώρο και στο γούστο σου, στις καλύτερες προσφορές και με άμεση παράδοση σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά!
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο