«Λαϊκά και Αιρετικά» (30/12): Τελευταία εκπομπή χρονιάς με όλον τον ΑΚΟΥ, «βόλτα» σε Βέροια και… Γενεύη – Οι ξεχωριστές ευχές Μ. Τσαχουρίδη και «Παιδιών της Άνοιξης»


Ακούστε στην (τελευταία της χρονιάς) εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 «Λαϊκά και Αιρετικά» της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου 2020 με τους Ζήση Μιχ. Πατσίκα και Νίκο Βουδούρη:

- Ο Ματθαίος Τσαχουρίδης δίνει τις ευχές του για τη νέα χρονιά, μιλά για τη συμμετοχή του στην καμπάνια των «Παιδιών της Άνοιξης», σχολιάζει τις δυσκολίες των καλλιτεχνών αυτή την περίοδο και μας προσκαλεί αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου τηλεοπτικά, στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά». 

- Η πρόεδρος του Συλλόγου «Τα Παιδιά της Άνοιξης» Νόρα Σαρκατζή μας μιλά για την καμπάνια του Συλλόγου για το νέο ΚΔΗΦ στην Πατρίδα Βέροιας και το νέο βίντεο για αυτό το σκοπό. 
- Θλίψη στη Βέροια από τον θάνατο του δικηγόρου Σωτήρη Αθανασίου.

- Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ΑΚΟΥ 996 «βολτάρουν» μέσα από την εκπομπή! Σοφία Γκαγκούση, Εύη Δαβόρα, Χρήστος Κιτσώνας και Γιάννης Τζιώνας, Μανώλης Πεχλιβανίδης και Παναγιώτης Παντσερίδης και, φυσικά, ο Αντώνης Μπιδέρης λένε τις ευχές τους για τη νέα χρονιά ή σχολιάζουν την απερχόμενη… 

- Ο Αντώνης Μπιδέρης μάλιστα γυρίζει με την κάμερα και το μικρόφωνο στην αγορά της Βέροιας, μιλάει με καταστηματάρχες και περαστικούς και δίνει τον παλμό. 

- Ο Θάνος Καρανάτσιος μας ξεναγεί με ήχο και εικόνα στην μαγευτική Γενεύη της Ελβετίας, σε μια ζωντανή ξενάγηση που τα είχε όλα! 




 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο