Ν. Χαρδαλιάς: Αυστηροί έλεγχοι - Χριστούγεννα χωρίς κάλαντα και μεγάλες παρέες


Στα μέτρα προστασίας εν όψει των γιορτών αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση την Τρίτη (22/12) για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα.

Όπως είπε, οι οικογένειες θα μπορέσουν να βρεθούν την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα, όπως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανήμερα, μέχρι 9 άτομα σε κάθε σπίτι. Τόνισε πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι όπως το Πάσχα που ζήσαμε πριν λίγους μήνες και πως οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί ειδικά μετά τις 22.00 το βράδυ.

Ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτραπούν τα κάλαντα και πως τα παιδιά δεν θα μπορέσουν να τα πουν φέτος για λόγους πρόληψης.

"Όπως περάσαμε ένα διαφορετικό Πάσχα έτσι και τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί χωρίς κάποια εξαίρεση. Τα παιδιά δεν θα μπορέσουν να πουν τα κάλαντα. Η αστυνομία θα είναι παντού την Παραμονή και ειδικά στις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

"Στις εκκλησίες μπορούν να πάνε οι πιστοί μόνο Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Φώτα. Μόνο 25 άτομα στις εκκλησίες και 50 στους Μητροπολιτικούς ναούς" είπε ο αρμόδιος υπουργός.

Σημείωσε πως αν δεν τηρηθούν τα μέτρα μέσα στις γιορτές, θα έρθουν πιο σκληρά μετά από αυτές.

Πηγή: news247.gr
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια