Νέοι ΚΙΝ.ΑΛ. Ημαθίας: Να συνδράμουμε όλοι μαζί στην ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων του τόπου μας


ΔΤ από Νέους Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας:

Οι φετινές εορτές θα είναι για όλους διαφορετικές από κάθε άλλη χρονιά, αφού καλούμαστε να τις περάσουμε, κάτω από πρωτόγνωρες και δυσχερείς συνθήκες λόγο του covid 19. Η ύπαρξη και η εξάπλωση του ιού, έχει δημιουργήσει σε όλο τον πλανήτη μια κατάσταση αστάθειας, ανασφάλειας ,ανεπάρκειας και βαθύτατου προβληματισμού για το μέλλον. Οι επιπτώσεις του στην σύγχρονη κοινωνία, δραματικές. Ξεκινώντας από τον απλό πολίτη, φτάνοντας στους θεσμούς της πολιτείας. 

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, πέραν της υγειονομικής φύσεως, είναι μια νέα κοινωνικοοικονομική κρίση με επίκεντρο και πάλι το άνθρωπο, αυξάνοντας διαρκώς την λίστα των συνανθρώπων μας, που χρήζουν βοήθειας και ανάγκης των βασικών αγαθών.

Για τον λόγο αυτό, λαμβάνοντας υπόψη την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, και ειδικότερα την κατάσταση εντός του νομού μας, απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλους, να συνδράμουμε όλοι μαζί στην ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων του τόπου μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά και να μεταφέρουμε εμπράκτως, το φώς και την ζεστασιά των φετινών εορτών στις ψυχές και τα σπιτικά των άπορων συνανθρώπων μας, στέλνοντας το δικό μας πακέτο αγάπης.

Προσφέρουμε τα αυτονόητα για εμάς, αναγκαία όμως για κάποιους άλλους.

Νέοι Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας

 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο